Futbol

Beşiktaş'ta yüzleşme vakti!

Fatih Doğan Beşiktaş gündemine dair görüşlerini dile getirdi.

Spor yazarı Fatih Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş’taki gidişata sert sözlerle tepki gösterdi. Siyah-beyazlı takımın sezon boyunca benzer senaryolarla puan kaybettiğine dikkat çeken Doğan, “Beşiktaş’ta yüzleşme vakti” diyerek hem teknik heyeti hem de yönetimi eleştirdi.

Fatih Doğan, Beşiktaş’ın Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Samsunspor, Gaziantep FK ve Eyüpspor karşılaşmalarında toplam 11 puan kaybettiğini hatırlattı.

İşte o paylaşım:

Beşiktaş’ta YÜZLEŞME vakti!

Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş 1-1 Samsunspor

Beşiktaş 2-2 Gaziantep

Eyüpspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş’ın sadece yukarıdaki tabloda 3’ü kendi evinde 2’si komşu semtte kaybettiği 11 PUANIN açıklaması şu; Beşiktaş’ın ortalama “4’de 1” bütçesine ve kadro kalitesinde takımlara 11 puan kaybetti.

Kendi evinde Beşiktaş “2-3“ Fenerbahçe’ye yenilmesini ve Galatasaray’la CL maçı sonrası deplasmanda rakip 10 kişi kalmasına rağmen rakip daha iyi kadrolara sahip olduğu için 5 puan kaybını bu analizde dikkate almıyorum.

Beşiktaş’ta çok sorun var!

En önemlisi!

Oyun kalitesindeki sorun!

Tekrar ediyorum kadro kalitesinden önce OYUN KALİTESİNDEKİ SORUN!

Beşiktaş kendinden bütçe kalite olarak düşük seviyedeki takımlara puan kaybediyor çünkü!

Ne süper bir A, ne de B planı var, ne de C.. Sergen Yalçın ve ekibinin rakip analizlerinin işe yaradığını kaç maçta gördük!

Çoğunlukla izlediğimiz BJK öne geçiyor rakipler arkadan gollerle cevap veriyor.

Son dönemde takımdaki hırs kimseyi yanıltmasın!

Bu kadar oyuncuyu paket yapıp gönderirsen kalanlar ya el öper ya da iyi mücadele eder.

Ancak sorun şu ki son 3 maçtır gayret ve mücadele de işe yaramıyor çünkü A-B-C taktik ve oyun plaklarıyla desteklenmiyor. Bireysellik ve doğaçlama öne çıkıyor.

İkincisi;

KADRO KALİTESİ

5 yıldır üst düzey sağ sol bek bulunamadığı gibi inatla sol kanata-AÇIĞA transfer yapılmıyor. Hep devşirmeler.

Her yönetim ve hoca Beşiktaş’a değil kendine takım kuruyor gibi.

Eski kadroyu kötüle…

Doldur boşalt yenile..

Sergen Yalçın bu işe boyut kazandırdı!

Yorumcuyken “kadro iş yapar, bu hocaları direk gönderin” diye atbaşı giden Kurt hoca %180 ifade değişiklikleriyle dışardaki saz heyetiyle birlikte son sahneyi sergiliyor.

Manzara şu?

Göreve gelene kadar “Mevcut kadroyla ve birkaç takviyeyle uçururum” gelince bu takıma 7-8 transfer şart.

Tribünler “yönetim istifa” kıvamına gelince “transfersiz de yaparız, transfer yapmak için. yapmayalım ” diyerek kendini sıyır topu sadece yönetime bırak!

Kimse sormayacak mı? sanırsınız!

Yönetim yeni transferleri beceremedi! Kabul tamam. 3 aydır sol bek, stoper, orta saha ve sol açık aranıyor. 9 gün kalmış Beşiktaşlı neredeyse transfer diye 9 doğuracak!

Bu camia yönetime yapılmayan transferin hesabını sorar da “4 aydır transferde direksiyona geçtiğiniz Serkan Reçber’le sizi hesaba katmayı unutur mu?

Unutmaz.

Ne haldesiniz?

10 milyon € bonservis verip Tavares’i ikna edemediniz.

Dünya’da Jorgensen’den başka kaleci yok gibi Chelsea’nin keyfine saplandınız (Gider alır gelirim diyen Reçber’in söylemleri kulaklarımda)

Anlaştık, bitirdik diye 7 düvele duyurduğunuz stoper Agbadou’ya 17 m€ teklif ettirip alamadınız.

YAZARIN SON NOTU

Beşiktaşlıların duygularıyla ve insanların aklıyla dalga geçmeyin

“Transfer yapılamadı. Yönetim suçlu, biz değiliz” algısıyla oynamayın.

“HEPİNİZ SUÇLUSUNUZ

ve SORUMLUSUNUZ.

Hatta size, sizin göstereceğinizden daha fazla hoşgörü gösterdiğimiz için, algılarla camiaya ayar ve yön vermeye çalışan saz heyetine “yavaş!” demediğimiz için biz de sorumluyuz.

Neydi o EFSANE mesaj..

Beşiktaş’ı üzmeyin!

Üzülürsünüz…

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }