Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray'la karşılaşan Ankaragücü’nde maç öncesi Ante Kulusic ile kavga ederek kadro dışı bırakılan Gerson Rodrigues'le yol ayrımına gidildi.

Performansıyla beğeni toplayan 25 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş devreye girdi. Burak Yılmaz'a iyi bir alternatif isteyen Sergen Yalçın'ın Gerson Rodrigues'i transfer edebileceklerini belirtmesinin ardından siyah-beyazlı yönetim hiç beklemeden harekete geçti.

Bonservis opsiyonu için kıran kırana pazarlık!

Bonservisi Dinamo Kiev'de olan futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan Beşiktaş yönetimi, Ukrayna ekibiyle pazarlıklarda son aşamaya geldi. Futbolcu için 6 milyon Euro'luk bonservis opsiyonu koymak isteyen Dinamo Kiev'le kıyasıya bir pazarlığa giren siyah-beyazlılar 500 bin Euro kiralama bedeli ve 4 milyon Euro'luk opsiyon için bastırıyor.

Rodrigues çok istekli

Türkiye liginde oynamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Rodrigues'in de Beşiktaş'a oynamaya can atması siyah-beyazlı yönetimin işini kolaylaştırdı. Dinamo Kiev'in teklife onay vermesi durumunda 25 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek. (Haber 7)