Beşiktaş'ın sezon başında ve ara transferde yollarını ayırdığı 5 futbolcu gittikleri takımlarda sezonu kupayla noktaladı.
Ara transferde Aston Villa'ya satılan Tammy Abraham, UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı.
Trabzonspor'un transfer ettiği Ernest Muçi, bordo mavili takımla Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.
Slavia Prag'a transfer olan David Jurasek Çekya Kupası'nı kazanırken, Yunan ekibi AEK'ya kiralanan Joao Mario da Yunanistan kupasını kazandı.
Ara transferde Brezilya ekibi Corinrhians'a transfer olan Gabriel Paulista da Paulista Kupası'nı kaldırdı.
Sezon başında Beşiktaş'tan Hull City'e kiralanan Amir Hadziahmetovic ise takımıyla Premier Lige yükselme başarısı gösterdi.
duhuliye.com
Beşiktaş'tan gidenler kupa kaldırdı!
Beşiktaş'ın sezon başında ve ara transferde yollarını ayırdığı 5 futbolcu, yeni takımlarında sezonu kupa sevinciyle tamamladı.
Bunlar da ilginizi çekebilir