Ernest Muçi, Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkat çekti.
Trabzonspor'un yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan 8.5 milyon Euro satın alma bedeliyle kiraladığı Ernest Muçi, beklenenden çok daha iyi bir performans sergiledi.
BONSERVİSİ 8.5 MİLYON EURO
Trabzonspor’un, eylül ayında 1 milyon Euro kiralama bedeliyle Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı Ernest Muçi, 13. haftadaki Başakşehir maçında attığı 2 golün ardından müthiş bir çıkış yakaladı ve takımın en kilit parçalarından biri haline geldi. Lig ve kupada 13 gol, 8 asistlik muazzam skor katkısı sağlayan Arnavut yıldız için karar verildi.
Sezon başında yapılan anlaşmaya göre; Muçi’nin satın alma opsiyonu 8.5 milyon Euro. Trabzonspor cephesi, bu rakamdan 1 milyonluk kiralama ücretinin düşeceğini söylüyor. KAP açıklamasında, bonservisin 5 taksit halinde ödenebileceği de belirtilmişti.
PLAY-OFF MAÇLARI OYNAYACAK
Yazılı mukaveleye göre; Trabzonspor Temmuz ayına kadar ilk taksidi yani yaklaşık 1.5 milyon Euro’yu yatırması halinde Muçi’nin tapusunu Beşiktaş’tan almış olacak. Oyuncuyla zaten sezon başında 1 artı 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Dolayısıyla ilk taksidin Beşiktaş’a ödendiği senaryoda, Muçi ile tekrar bir görüşme yapılması gerekmiyor.
Esas sürpriz, gelecek tekliflerin durumuna göre yaşanabilir... Öyle ki devre arasında dahi 12-13 milyon Euro civarında rakamlar farklı kulüpler tarafından Muçi için gözden çıkartılmıştı. Şu anda Arnavutluk Milli Takımı’nda olan ve ülkesiyle Dünya Kupası Play-Off mücadelesi verecek olan Muçi, Dünya Kupası’na gittiği senaryoda tam anlamıyla vitrine çıkacak.
Milliyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (27)
Buda Semih gibi harcandı.Bunuda kanatta oynattık.
Abi futbolcu nerede kendini bulduysa nerede mutluysa orada kalmalı değerinin önemi yok sevmediğin bir ortamda başarılı olamazsın. Yeteneğinin hiç bir önemi yok. Bonservis için harcanan paraya yazık fakat transfer borsa işi gibi ne çıkacağı belli olmuyor
Insallah vazgecmezler bizde muci olmadi olmaz
Çünkü muçi bir anadolu takımı topçusu. Beşiktaş ta oynayabilecek yeterliliğe sahip değil. Geri dönmesi zaten söz konusu olmamalı. Konuşulan bedelden satışı hemen yapılmalı.
İstikrarsız, kimliksiz adamların elinden arkasına bakmadan gitti. Fatih Tekke'nin elinde gerçek kimliğini buldu, Trabzon'un baş rol oyuncusu oldu. Şampiyonluğa bile gidebilirler ama 3.'lük kesin garanti. Takdir edeceğinize, laf sokun, fesatlanın daha. Daha fazlasını versen buraya dönmez. Hele Sergen'in eline asla oyuncak ettirmez kariyerini. Bu çocuk 10'a geldi, 8,5'ğa gidecek 1,5 daha bir yerlerinize kaçtı ona hayıflanın. 60 milyon Orkun'a gömen (Allahtan oynamaya başladı, belki o parayı kurtaracağız), Beşiktaş'ı 150 milyon euro daha borca sokan Adalı'ya giydirin. Futbolcularla didişen Sergen'e giydirin.
@Mete Sen renkli falan mısın? Ne fesatlığı, neden bahsediyorsun? Muhtemelen ergensin, yaşayıp göreceksin Muçi'nin ne büyük !! futbolcu olduğunu. Fazla da boş yapma, derslerinle ilgilen, yarın okul var, hadi yatmaya bakiimm.
Gittiği yerde kalsın. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana yapacağı en hayırlı iş gitmesi olacaktır.
Ben de Muçi'nin Trabzonspor performansını görünce keşke kalsaydı diyordum ama kendisinden daha kariyerli Inter gibi bir takımda oynamış vatandaşı Asllani'yi görünce vazgeçtim. Bunlar Trabzon'da, Samsun'da, Konya'da iş yapar ama Beşiktaş forması bunlara ağır geliyor.
Buna topçu diyen gitsin tenis izlesin çata çat oyunda hiç bir halta yaramaz
Geri dönmesin de nerede oynarsa oynasın vitaminsiz bide onunla uğraşmayalım bıktık yıllardır onana musrati hacıahmet bilmemne
Burada yorum sallayanlara bakarsan sergen hariç kimseyi beğenmiyorlar zaten. Muçi bizde de gayet iyiydi. yerinde oynatılmamasına, sürekli yedek kalmasına, önünde Rafa gibi bir isim olmasına rağmen bile 11gol 4asisti vardı.
Burada öyle şeyler yazılıyor şaşarsın bu çocuğu iyi diye almadıkmı, bizde neden kötüydü cevap belli Rafa varken yerinde oynamadı ve oynatılmadı, bizden gitti gene iyi demekki biz oynatamadık. Ts de 13. haftadan sonra açılmış çünkü adapte olması zaman aldı bizde baştan oynasa çok farklı olurdu hele Orkun ile oynadığını bir düşünün, çocuk Tsye gideceği parayı kazandırdığı puanlarla çıkardı bile biz bir oyuncudan daha zarar edeceğimize yanalım...
Anadolunun kücük kulüpölerin yildiz futbolcusu. trabzon hadi bonservis öde, hayrini gör.
bjk nin ihtiyacı olmayan bir profil mevkisin de oynatılmadı ama iyi oyuncu. Trabzonspor da iş yaptı hayırlı olsun..
Darısı diğer kiralıkların başına. Al Musrati, Onana, J. Mario ve Hadziahmetovice. İnşallah gittiği kulüpleri ihya ederlerde bir daha geri dönmezler
Trabzona neyin koyağı bu??? 11 almışsın adamı en azından 11 e satarsın çok istiyorsa Trabzon 11 verip alırdı.
Bizde adam gibi top oynadı da biz mi gitsin dedik. 3 hoca gördü, üçü de yedek kulübesine gönderdi. Adam sahaya çıkıp eli belinde dolaşıyordu. Maçlardaki koşu mesafesi ortalama 5-6 km lerde geziyordu. Adam 90 dakika oynadığı maçlarda bile sadece 5-6 km koşuyordu. Ne doğru dürüst pres yapıyordu ne de doğru dürüst asist yapıyordu. Trabzon küçük şehir. Sahada koşmayanı, adam gibi top oynamayanı orada barındırmazlar. İstanbul büyük yer, kaybolması kolay. Özel hayatı da ayrı bir konu. Biz zaten istemiyoruz. Bizden çıktı çıkıştı. Başka takıma kaça giderse gitsin. İsterse 30 milyon euroya gitsin. Bizde en az 50 milyon euroluk Orkun var.
Allah mesut etsin. Bizde bir türlü mutlu olmamıştı. En çok destek verdiğimiz zamanda bile boynu bükük ezik bir şekilde geziyordu. Demek ki Trabzon'un havası iyi gelmiş, futbolda böyle şeyler var. Biz 8,5umuzu alalım ve yolumuza bakalım.
Ne yıldız ne yıldız. Sanki yıldız görmedi bu taraftar. Allah yolunu açık etsin. Verdiğimiz bonservisi çıkardık biz seviniyoruz.
Bazı çiçekler bazı topraklarda açmıyor olması çiçeğin ne de toprağın suçu. Ayrıca tesenin s.yasi ikt.dar desteği de yüksek olduğu için ortam olarak daha rahat.
20 milyon euro ya İtalya ya imza attı adam 2.3 milyon euro maaş ile 4 yillik trabzonspor ilk taksidi odiyecek İtalya 10 peşin 10 da 3 taksitte muci ile imzalicak
Vizyonsuzluk bu kulübün başına gelen en büyük bela ve musibetlerden biri .
Çarşın pazar olsun Muçi.... Bize gol attığında çok sevindin. Bizde seni aldığımız paraya sattığımızda öyle sevinecez. Bizim ellerimizi bırakanlar , hep ayaklarımızın dibine düştüler. Sende düşersin....
Muçi’nin her tarafı yıldız olsa ne yazar benim için Arnavut asıllı futbolcuların mız mızları her daim gıcık olmuşumdur o yüzden defolsun gitsin neredeye gidiyorsan git felsefesi varya işte sana tam uygulama tarifden defol git ve bir daha da Beşiktaşa gelme kimsin lan sen Muçi sanki Beşiktaş takımından önce bir geçmişin mi var dı da bu şekilde havalara sokuluyor bu soytarıyı durmadan haber yapıyorsunuz ya bu Muçi b.k. yiyenlerin hepsine acilen duyurulur size çok güzel yakışıyor kanalizasyonda b.k karıştırmak Beşiktaş’a gol atınca sevinen bir haini bana haber yapanında taa yedi sülalesine gazel okuyacağım da olmayacak Beşiktaş kulübü olmasaydı seni kim tanırdı Türkiye de birileri seni tanıyorsa o da Beşiktaş kulübünün sayesinde şimdi siktir git Karadeniz’e ya balık tut yada çay topla seni yarım akıllı seni