Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Yunan yıldızların peşine düştü. Başkan Serdal Adalı’nın bizzat gerçekleştirdiği görüşmelerde ilk temaslar olumlu geçti.
Başkan Serdal Adalı yönetimindeki Beşiktaş, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verirken rotasını Avrupa’ya çevirdi. Siyah-Beyazlı yönetim, kadroyu güçlendirmek adına kritik hamleler üzerinde yoğunlaşırken temasların perde arkası da netleşmeye başladı.
MADRİD'DE SÖZ KESİLDİ
Beşiktaş’ın gündemindeki iki dikkat çekici isim ise Yunan futbolunun önemli yıldızları Vangelis Pavlidis ve Odysseas Vlachodimos oldu. Transfer sürecini bizzat yöneten Serdal Adalı’nın, geçtiğimiz günlerde Madrid’de önemli görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi. İlk olarak Benfica cephesiyle masaya oturan Kara Kartal, gol yollarındaki etkili performansıyla dikkat çeken Pavlidis için nabız yokladı. Görüşmelerde oyuncuyla temas kurulabilmesi adına gerekli izinlerin alındığı ve ilk aşamanın olumlu geçtiği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar’ın, oyuncudan gelecek karara göre Benfica ile resmi pazarlıklara başlamayı planladığı belirtildi.

32 yaşındaki kalecinin, gelecek sezon Newcastle’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
PANATHİNAİKOS DA DEVREDE
Öte yandan Beşiktaş’ın kaleci operasyonu da eş zamanlı ilerliyor. Newcastle United’ın oyuncusu olup Sevilla’da kiralık forma giyen Vlachodimos için yapılan temaslarda, oyuncu cephesinden olumlu mesajlar geldiği öğrenildi. Yönetimin, İngiliz ekibini ikna edebilmek adına çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. 32 yaşındaki tecrübeli kaleci için ülkesinin takımlarından Panathanaikos’un da devrede olduğu öğrenildi.

27 yaşındaki Pavlidis, bu sezon 53 maçta 30 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.
Haber kaynağı: Fanatik
YORUMLAR (12)
Kaleciyi bilmem ama hırçın santrafor çok iyi.
Yunan oyuncu istemiyorum, ırkçı mırkçı deyin umrumda da değil. Yakında Ege'de sular ısınacak, aldığın oyuncu da yarın bir gün savaş olursa psikolojik olarak oyuna odaklanamayacak. Gerek yok. Balık baştan kokar. Alınmasın!
Pavlidisi beğeniyorum tam bir makine keşke gelse. Kaleci Vlachadimos’tan ise uzak durun yaşlı ve çapsız.
Ortada hoca yokken transfer görüşmesi yapmak saçmalık !
Haberler uyduruk... Bu yüzden denklem kurmanın bir anlamı yok... Ki haber doğru olsa da Razvan'dan önce Postekoglu ilk akla gelecek isimdir.
şu yunana kim komşu tabirini taktıysa haindir. medya da bir komşudur gidiyor. yunandan bahsederken komşu. ulan ne komşusu adam yüzbinlerce kadını çocugu yaşlı genci katletmiş tecavüz etmiş zalim bir millet. yakıp yıkmadıgı hayatının temeline milli marşlarına türk düşmanlıgını yer etmiş bir ulus. ne komşusu. en hafif tabirle yunan diyeceksin en ufak tabir budur. hiçbir yunan türkten türkiyeden bahsederken komşu demez demiyor bunlar komşu komşu komşu ne komşusu ulan
@börü sen kendi memleketine sahip çık kuru sıkı. Burada bıdı bıdı yapma. Her yer satılıyor. Senin gibi ddenyolar yönetici olunca memleketlerde suçsuz insanlar ölüyor zaten.
@börü Bravo, tam bir Türk oğlu Türk yorumu. Ama içimizde bunu beğenmeyen yunan tohumları da var maalesef. Bizden gibi görünüp bize düşmanlık eden. Tripoliçe soykırımını açın okuyun, yunan gazetelerini medyasını biraz takip edin sonra dostluktan falan bahsedin. Bizim seviyemizde değiller ama yanı başımızda düşmanımız var uyanık olmak zorundayız.
@börü la git siyaset sayfalarinda yorum yaz komsu hakkinda. Burda spor konusuluyor, sinirdakiler komsu digerleride dostlardir spor dünyasinda. Siyaset gecmez sporda.
Beşiktaş Yunan yıldızların peşine düştüğüne göre Razvan Lucescu ile mi anlaştı ? çünkü Yunan futbolcuları en iyi tanıyan o
Aynen 32 yaşında adam getirin.. Atanın tutanın iyi olacak, kaleye 27-28 yaşını geçmemiş iyi bir adam almanız gerekiyor...
İddaa ediyorum pavlidis osimeni de onuachuyu da siler atar gol konusunda yanına yaklaşamazlar.. İzlemeyenler için sadece izleyin derim.. Kartalıma 3 level atlatır sadece beslesinler adam gol makinası