Beşiktaş resmi web sitesinden bu akşam oynanacak Hradec Kralove maçını deplasman tribününden izleyecek taraftarlarımıza uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:
Futbol A Takımımız, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, bu akşam TSİ 20.00’de Malsovicka Arena’da Hradec Kralove ile karşılaşacak.
Müsabakayı deplasman tribününde izleyecek taraftarlarımız için toplanma yeri Velke Namestí Meydanı’dır. Meydandan stadyuma hareket saati 16.45, stadyum kapı açılış saati ise 17.30’dur. Dileyen taraftarlarımız, stadyuma kendi imkanlarıyla ulaşabilirler. Stadyumdaki satış noktalarında sadece kredi kartı geçerlidir.
Şehir içinde ve stadyumda; meşale, sis, ses bombası veya benzeri yanıcı madde kullananların Çekya güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınabileceğini ve stadyuma giremeyeceklerini önemle hatırlatırız.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (9)
Taraftarın heyecanı yok salah hamsiye gitti bu saatten sonra kümeyede düşseniz umrumuzda değil
TJK başı at kafasının başı Adalı. Gerçekten traji komik. Sağ tarafa genç alınacakmış laf salatası ediyor. Sağ kanat transferi yapmanın elzem olduğunu bildiği halde goygoy ediyor. Evet bende ikna oldum. Tarihin en kötü başkanlarından birisi. Arat'a yavaş yavaş yaklaşıyor kötülükte.
Sol Bek mevki halen Rıdvan da. Defans yeterli değil. Forvet desen o hiç yok Oh 8 numara gibi oynuyor. Olaytan tamam ama gol noktasında yetersiz Orkun dışında gol atabilecek topçumuz yok gibi. Rakip Orkun u tutsa kim gol atabilir diye düşünüyorum. Yok. Büyük takımın Bekleri kanatları ve Ortasahası gol atabilen oyunculardan olmalı. Sadece forvet gol atmaz.
@ZER söylediklerinin hepsi doğru ama yorumunun bu haberle ne alakası var.
Adalı efendi hangi ülkede tatilde muhammed salah ts ile anlaştı bundan haberi varmı
Bu aksam yenilirsek Salah olayinin tepkisiylede Adali ve yonetim felan paket olur benden soylemesi.
Trabzonun sözleşmeyi gördünüz mü beşiktaş ne teklif etmiş acaba keşke oyuncu tarafı açıklasa. Abbas yüzde 5 alıyor 😁😁
Haydi bastır kartal parçalamadan gelmeyin.
Yetersiz bir açıklama. Deplasmanda taraftar istemiyoruz denmeliydi. Onun için geç kaldın hiç olmazsa saha olayları nedeniyle Beşiktaş'ın UEFA tarafından bir yaptırıma maruz kalmaması adına gereken hassasiyeti göstermeleri taraftarımızdan önemle rica olunur, denmeliydi.