Futbol

Beşiktaş’tan La Liga çıkarması!

İspanya basınından gelen haberlere göre Beşiktaş, Girona'nın genç futbolcusunun menajeriyle haftalardır iletişim kuruyor.

Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre siyah-beyazlılar, Girona’nın genç orta sahası Yaser Asprilla’yı listesine aldı.

RAC1’in muhabiri Billy Zarankov'un haberine göre, Beşiktaş adına görüşmeleri scout ekibinden Eduard Graf yürütüyor. Graf’ın, Kolombiyalı oyuncunun menajeri Jonathan Herrera ile uzun süredir temasta olduğu öne sürüldü.

20 yaşındaki futbolcu için Girona’nın 15 ila 20 milyon Euro arasında bonservis beklentisi olduğu belirtilirken, transfer sürecinin kulüpler arasında yapılacak görüşmelere bağlı olarak şekilleneceği ifade edildi.

Asprilla, 2024/25 sezonunda La Liga’da 27 maça çıkarken 3 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Bu karşılaşmaların yüzde 41’ine ilk 11’de başlayan genç oyuncu, toplam süre açısından %42 oranında katkı sağladı.

Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta forma giyen Asprilla, gol ya da asist üretemedi. Bu maçlardaki ilk 11 başlama oranı %25, süre katkısı ise %34 seviyesinde kaldı.

Genç yaşına rağmen Avrupa kulüplerinin takibine giren Asprilla, dinamik yapısı ve çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.


duhuliye.com


HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }