Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı'nın basın toplantısında tarif ettiği sağ bekin kim olduğu ortaya çıktı.


Ajansspor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (41)
Kalitesi elbet bizim Ligimiz için yeterli hatta fazladır, birde Karakter olarak sağlam adam ise takıma, gençlere abilik yapacak tecrübesini sahaya yansıtmasıda önemli 2 yılı bilmem ama bu sene için alınsın beğenirsek seneyede oynar.
Serdal bassın 5 yıllık sözleşmeyi, ölene kadar oynasın herif. Başka topçu alamaz zati, anca çöpler. Elan, Arroyo, Jurasek şimdi de bu!!!
Real Madrid de 50 maç 3.357 dk oynamış adama çöp denmez rahatlıkla 1 sene top oynar ofansta fark yaratır ama defansif olarak istediğimiz sertlik dayanıklılık var mı onu bilemem ama Emerson gibi saçma sapan birisi geleceğine 1+1 opsiyon biz istersek olmak kaydıyla getirilir.
Artık bu bastonluyu Arap takımları bile almaz!
Bu oyuncu çok kaliteli bir oyuncu , 2 yıllık transfer teklif edilebilir, tabi her sezon en az 20 maç üstü oynarsa sözleşme otomatik devreye girecek , yoksa sözleşme tek taraflı fesh edilecek maddesi konması gerekir. kısaca maç oynana maddesi mutlaka konması gerekir.
1+1 yıllık olabilir fakat endişelerim var. Kulüpler dünya şampiyonası nedeniyle sezonu geç kapattı. Yıl içinde neredeyse tüm maçlarda oynadı. Bu nedenle yorgun. Sezon öncesi kampa katılmadı, bu nedenle henüz hazır değil. Yaş 34, bu nedenle hazır olması genç bir oyuncuya göre daha geç olacaktır. Bu da takıma faydalı olacağı dönem uzayacaktır demek.
Sistem+futbol yorumcusuns ,noktasına virgülüne kadar katılıyorum.L.vasquez için ise öyle büyük paralar karşılığı değil ,makul bşr meblağ ile 1yıllık yapılsbilir.başarılı olursa her sene 1yıllık uzatnaya gidilir.işin sonunda takım halinde zaferler gelirse ...1yıl daha hediyemşz olur ona....Beşiktaş kimsenin hakkını yemez.
Yanına kekikli stoper al, takımı öne itecek en az 1 stoper ve hızlı kanat acil
Bıraya çok bilenler yorum yazmış. Hayatında futbol oynamamış insanlar. Carvahalın yedeğiymiş. Carvahali dünyada kesecek hiç bir bek yok. Ukala lar.
Vakti zamanında sağ açık rotasyonu dolu olduğu için sağ beke evrilen oradan da Carvalhal'in yedeği konumuna düşen bir oyuncu. Her şeyin iyi olduğu düzende oynar. Sağ açık da oynayabilir. Ancak ne gerek var. günü kurtarsın transferi olacaksa da adam 1 senelik kontratı zaten kabul etmez. Ayrıca Beşiktaş gibi defansif kadrosu sıkıntılı takıma daha savunmacı bir sağ bek gerekli.
real madridden oyuncu alacaksan yaşa çok bakmayacaksın bu adamlar 37 38 e kadar oynuyor üst düzey. pepe de öyleydi. 34 yaşında geldi stoper haliyle 7 gole katkı yaptı ligte. portoya gitti yine oynadı.. lucas da 38 e kadar rahat oynar. risk almamak istiyorsan 2 yıla kadar anlaşılabilir.
Hep Gereksiz ve Boşa Verilen Para,Genç Dinamik Gelecek Vaad Eden Bire alıp 25-30,a Satılacak Oyuncu Bulunsa Daha iyi Olacak, Kadroyu Zamanla Güçlendirirsek Gelecek Sezonlarada Yatırım Yapmış Oluruz, Real Madridte Oynamış Olması Oyuncuyu Çok Özel Yapmıyor, Özel Olan Beşiktaşın Öncelikleri Olduğu için Bizim Kriterlerimize Öncelik Verilmesi Bize Fayda Getirir, Böyle bir isme Para vermek Bizi Rakibe karşı Güçlü ve Korkunç Yapmıyor, Sahaya Çıkınca Bizi Büyük Yapan Transferde Ünlü İsimler Değil Oynayacağımız Futboldur, Rakipleri isimler Değil Futbol Yener, Fark Yaratmak istiyorsak Futbolumuzu isimler üzerine değil Beşiktaşın Karakterik Futboluna göre inşa etmeliyiz, Beşiktaşın Futbol Ekolünü Sahaya Yansıtırsak Başarılı oluruz.
Lucas Vasquez’’in alınmaması için bir çok neden sayabilirim, 3 tane yazayım. 1- orjinalinde sağ bek değil 2- Real’de yedek bir oyuncuydu kariyer boyunca, geçen sene Carvahal sakatlandı diye oynatıldı. 3- en önemlisi artık emeklilik döneminde son transferi, yaşlı, Türk klüplerinin artık yaşlı ve Avrupa’nın sırt çevirdiği oyuncuları almaktan vazgeçmesi gerek. Taraftar mastürbasyonu için transfer yapılmaz, FM oynamıyoruz, ki o oyunda bile bu tip transferlerle başarısız oluyorsun.
@İlker aynen,oyun bilgisi cok zayif Rüdiger kademeye gire gire geriliyordu,hatta su an Alonso nun sisteminde yeri yok sebebi belli zayif,top kaybi cok,adam tutamiyor,forvete katkisi kisitli,Rosier in bir üst leveli lazim
Kesinlikle olmaması gereken bir transfer. Cahil taraftarı kandırmak için alınan, geçmişte de bolca yaptığımız ve hem paramıza hem de yıllarımıza mal olan yaşlı futbolcu transferleri ile başarı gelmiyor. Ligi 5. Bitiririz bu tip adamlarla. Yazık! Sakın böyle futbolculara kanmayın, yok Real’de oynamış, yok City’de. Artık bunlar emekli dönemini yaşıyor. Arabistan takımları da Mane vs aldı, Fener’den 4 yedi. Ne oldu o yıldızlara?
Cahil taraftar hala geçmişiyle konuşuyor, şu kadar maça çıktı, şu kadar ŞL oynadı! O zaman Raul’u da getir o daha fazla oynadı! Ahmak herifler bilmez ki, Carvahal geçen sene sakattı, onun yedeğiydi Lucas, o sebeple oynatıldı, ve takımın da en rezil oyuncusuydu. Real’in başarısızlığında en büyük pay sahibi topçuydu. Ayrıca bırakın futbolcunun geçmişini, sen içi geçmiş, 34-35 yaşındaki halini alıyor oynatıyorsun. Kafanızı çalıştırın, yeter be!
Geçen yıl 50 maça çıkmış burda sakatlanmazsa çok rahat oynar..maç başı ortalama reytingi 7.2 ve yıllardır real’de..biz de tutmama şansı yok
Adamın Şampiyon Ligi'nde yaptığı maç sayısı, bizde ortalama bir futbolcunun yaptığı Süper Lig maç sayısından fazla. Adamın kazandığı Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sayısı 5. Bizde 5 Süper Lig şampiyonluğu görmüş faal futbolcu sayısı, TEK elin parmaklarını geçmez. Geçen yıl 51 maç oynamış. Bütün kariyeri Real Madrid. Ancelotti Real'in başında kalsaydı, kalsaydı muhtemelen rüyamızda görürdük bu adamı. Daha önce Adriana- Pepe- Guinti gibilerin verdikleri katkı ortada. Bence 2+1 kontrat rahat verilir. Hatta bence o kontrattan sonra da Avrupa Ligi Şampiyonu seviyesinde bir kulübe transfer bile yapar. Keşke olsa. Çok ihtiyacımız var böyle bir tecrübe ve akla.
1+1 yıl anlaşılsın. 30 maç üstü oynarsa 2inci yıl otomatik olarak devreye girsin.
Lucas kontrat süresi artsın istiyorsa 25 maç oynama garantisi versin. Örnek veriyorum. Yönetim değerlendirir. Oyuncu çok iyi ama yaş itibariyle gittikçe düşecek. Oynama garantili ve maç başı teklif edin kendine güveniyorsa evet der. Zaten fazla para ister. Bunlar düşünülmeli.
Bu adam sağ açıka olur ama sağ bekte iyi oynayamıyor.Defansif açıdan çok zorlanıyor.
Takımda bu profilde birinin olması, sadece oyun anlamında değil, mantalite anlamında da çok şey katabilir. Bence de bu adama 2 yıllık sözleşme verilebilir. Real'de bütün kariyerini oynayarak geçirmek kolay iş değil. Azcık düşsen gönderiyorlar. Guinti de 32 yaşında gelmişti. Hele artık kendine iyi bakan futbolcular 40'a kadar oynuyor. Bahsettiğimiz adam herhangi biri değil. Lucas Vazquez.
Beğenmeyen artistik patinaj izlesin. Keşke gelse..
SERDAR BAŞKAN ÖNCE OXLED DENEN FUTBOL HIRSIZINI GÖNDERİN YOK HİÇ BİR OYUNCU GELEMEZ, BOŞA UĞRAŞIRSINIZ.
1+1 olur, ama opsiyon bizde olmak şartıyla
Sağ bek alamadınız işte kabul edin. Koskoca 2 ayda 1 tane doğru düzgün sağ bek indiremediniz
Vazquez dediğin adam madridte 30 un üzerinde maç oynadı kaptanlık yaptı bu adama 2 yıllık sözleşme verilebilir bence
Lucas Vazquez'i beğenmeyen taraftar var la, şaka gibi :)
bence vazquez ve mane icin 30 yas ustu oyuncu almama gelenegini esnetebiliriz
@kartal baskan esnetti zaten. Alirsam 1 sene kontrat veririm dedi. 1+1 olabilir mesela. Tahremi, Vasques uygun olabilir. Bence sag kanat alinmayacaksa sol bek üst düsey genc birisi olmali.
Neden geleceği parlak genç oyunculara yönelmiyorsunuz? Hersene yeni bir maceraya girmeye ne gerek var.
@Kavuncu genç oyuncu tarihte bize yedirmişler mi bir tane örnek göster arroyo bile kimse almaz elde kalır fark yaratan bir özelliği yok kendimizi kandırmayalım
2 yilda oynar ama maasina da 5 6 milyon vermeyin
Direkt katkı verir seviyesi tartişmasız, takımı sahiplenirse Pepe etkisi yapar ki bize şu sıralar sahada bütün takıma etki yapabilecek nitelikte bir oyuncu çok lazım.
@Krb kartalı kesinlikle katililiyorum bizi kaptanlık yapar bu adam
Gecen sene real madridle 51 maca cikmis herife dusmus diyo cok bilmis taraftar:)
@undefined Bulalim sozum yok. Ama bulamiyosan da boyle oyunculara laf etmeyin
@Eti Cin Çıkmış da ne olmuş. Real tüm kupaları kaybetti. 35 yaşında bitik adama vereceğin paraya yazık. Kuzey liglerinden bir tane sağ bek bulmak bu kadar zor mu ?
vazquez çok profesiyonel biri iki yil bizim ligte rahat oynar
Vasquez iyidir tamama ama ,Fenerli kalecimiz var.Hem de kaptan.Takas fırsatı olsa Fener'e kaçacak yine
@GarsonMertgunok fenerli dedigin adam sayesinde kadikoydeki derbiyi kazandik
Direk katkı falan veremez iyice düşmüş bir futbolcu yaşı da ortada..
Çok doğru bir transfer olur ... Geçmişde çok yaşadık düzgün takımlardan gelen 33-34 yaşında defans adamlarının bizdeki başarılarını ... Umarım 1-2 senelik dahi olsa anlaşabiliriz.
cerny- vazquez-rıdvan-kerem ( ya da sancho veya o seviyede bir sol ön)alıp transferi kapatabiliriz. 2-3 tane de genç yedek oyuncu gurbetçi veya 20 yaş altı yabancı.