Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü çalışmalarda isimler netlik kazanmaya başladı. Siyah-beyazlıların, takviye düşündüğü orta saha ve forvet hattı için iki isim listede ilk sırayı çekti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

PJANIC, BARCELONA'YA DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic bu sezon etkisiz kaldı. Bosna Hersekli orta saha sakatlıklar nedeniyle uzun süre forma giyemedi. Valerien Ismael'in takımın başına geçmesinin ardından forma yarışında arka sıralarda kalan Miralem Pjanic'in sezon sonunda Barcelona'ya dönmesi bekleniyor.

TEIXEIRA İÇİN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Siyah-beyazlıların büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği Alex Teixeira da bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Düzenli forma şansı bulamaması nedeniyle fizik gücü düşük olan Brezilyalı oyuncuyla ilgili siyah-beyazlı idareciler karara vardı. Alex Teixeira için gelecek transfer tekliflerinin değerlendirileceği öğrenildi. Brezilyalı on numaraya Katar ve Suudi Arabistan'dan taliplerin olduğu biliniyor.

LARIN İMZA ATMADI

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Cyle Larin, 2021-2022'de adeta hayal kırıklığı yarattı. Kanadalı futbolcu eski performansını mumla arattı. Siyah-beyazlıların sezon başından bu yana görüştüğü tecrübeli futbolcu hala yeni sözleşmeye imza atmadı. Cyle Larin'in sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

BATSHUAYI DE GERİ DÖNECEK

Süper Lig devinin sezon başında Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Michy Batshuayi de bir türlü istikrarı yakalayamadı. Kaçırdığı gollerle morali bozuk olduğu görülen ve son haftalarda Valerien Ismael tarafından kenara alınan Belçikalı'nın yeni sezonda siyah-beyazlı formayı bgiymesi beklenmiyor.

FORVET VE ORTA SAHA İÇİN HAMLELER BAŞLADI

Beşiktaş'ta kurmaylar bu isimlerin performansları ve sözleşmelerinin bitecek olması nedeniyle transfer çalışmalarına hız verdi. Gedson Fernandes'i transfer eden siyah-beyazlılarda gündeme sürpriz isimler de gelmeye başladı.

FORVETTE MARTIN ADAM SÜRPRİZİ

Yeni Asır'ın haberine göre; Batshuayi'nin performansından memnun kalmayan kurmaylar forvet hattı için Sörloth, Darly Dike ve Benjamin Tetteh ile görüşse de kulislerde başka bir isim ön plana çıktı. Beşiktaş'ın Macaristan Ligi'nin gol krallığına koşan Paksi takımının 1.91'lik gol makinesi Martin Adam'ın peşinde olduğu iddia edildi. Takımıyla 4 senelik daha sözleşmesi olan Adam için kulübüne 500 bin, kendisine de 500 bin Euro teklif edilmesi bekleniyor.

ORTA SAHAYA JED WALLACE

Orta sahaya da takviye düşünen siyah-beyazlı takımın kurmayları, Jed Wallace ile ilgileniyor. Haziran 2022'de Millwall ile olan sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı Beşiktaş yönetiminin fırsat transferi olarak değerlendirdiği öğrenildi.