15.06.2025 - 09:15
Beşiktaş, iddialara göre Legia Varşova’dan Oyedele ve Napoli’den Anguissa için harekete geçti.
Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş, orta saha rotasyonunu güçlendirmek için harekete geçti.
Siyah-Beyazlılar’ın, Legia Varşova’nın 20 yaşındaki ön liberosu Maxi Oyedele ile ilgilendiği öne sürüldü. Polonya basınından Przeglad Sportowy’nin haberine göre, Beşiktaş dışında Fransa Ligue 1 temsilcisi Lyon ve Bundesliga ekibi Wolfsburg da genç oyuncuyu yakından takip ediyor.
Oyedele’nin sözleşmesinde yer alan 6 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi, transfere onay vermesi için Varşova ekibinin ilk beklentisi oldu.
ANGUISSA İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR
Beşiktaş, Napoli forması giyen orta saha oyuncusu Andre Zambo Anguissa için bütün şartları zorluyor. Siyah-Beyazlılar’ın Anguissa için önerdiği 13 milyon euroluk teklif Napoli tarafından reddedildi.
İkinci teklifin reddedilmesinin ardından Beşiktaş, Kamerunlu oyuncu için üçüncü kez Napoli’nin kapısını çalacak. Beşiktaş’ın 10 milyon Euro ve 13 milyon Euro’luk teklifleri reddeden Napoli, Kamerunlu yıldız için 20 milyon Euro talep ediyor.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Çok Hareketli,topla çok iyi.bu eleman ilerde büyük takim görür.
13 milyon € vermek ya enayiliktir yada klübün parasını yemek için kötü niyettir. İş, kaliteli oyuncuyu ucuza bulmaktadır. Bunun için de kaliteli futbolcudan anlayan moda ifadeyle scout denilen eksperlere ihtiyaç vardır
Gedsonu satıp 15 mil yuroya bu adamı almak mantıklımı bilemedim.
Anguissa fb gidecek, kesin. Oyedele, scout ekibinin transferi olarak bizim kadroya transfer edilecek. Ayrıca, Brezilya 'dan genç milli bir sağ bek de, yine scout ekibinin transferi olarak heran kadroya katılabilir.
Orta sahmızda geri dönenler ile toplam 13 oyuncu bulunmakta, iki tane daha alırsan en az 7-8 oyuncu göndermen lazım, ne giden var nede gelen, nasıl olacak bu iş şimdi
bütcen yok bonservisli oyuncu almaya calisiyor,futbol akli kim di
Göndermeden orta saha alamazsın onun için ilk önce kanat ve forvete odaklanın sonra orta sahayı güçlendirirsin yoksa gene kanatsız ve forvetsiz kasımı göremezsin
Öncelik 6 numara değil bizim. Siz Ox, Amir, Musrati hatta J. Mario'dan bir çıkın da orta sahayı öyle alırsınız. Burada bizim taraftar sanki Josef-Atiba gibi orta saha alırsak şampiyon olacağız falan sanıyor. Orta saha çok önemli tabii ki 6 numaranın topu defanstan alıp hücuma hızlı çıkarmada katkısı, orta sahada direnç koyması lazım da hocam senin kanatların-beklerin çöp iken orta sahan Busqests, Xavi, Iniesta olsa ne olacak bu adamların pası atacağı, hücuma çıkacağı ayaklar çöp. Orta saha bu kadar şişkin iken öncelik orta saha olmamalı. İhtiyaç var mı?? Kesinlikle var Gedson u tamamlayacak bir 6 numara (Pasalic gibi), Amir-Musrati yerine skor katkısı da verebilecek 6 numara (Esposito, Tessman gibi) orta sahaya sınıf atlatır ''DA'' önce bi kanat ve bek alalım göndermeden alsan ne olur orta saha şişecek yabancı kontenjanını doğru yerlere kullanamayacaksın.
@Toprak toprağaamm çok güzel yazmışsında, bu dangalakların paraları sadece scout ekibine yeter :) Bizim 8 numaralar skor yapamıyorda bunlar mı skorer 6 bulacaklar. Dediğin gibi 6-7 oyuncu gitmeden bir halt olmaz. Transferin son günü kapanan İngiltere’den bitik adam bakarlar
Tam bir çapa 6 Josef de Souza gibi açıp legia chelsea maçını izleyin adamı tanımak için !! ver muçiyi al bu adamı
şimdi bu scout arkadaşlar bu isimleri buluyorlar öyle mi ? dünya paraya adam alın demek scoutluksa bizde yaparız yani