Beşiktaş yönetimi, Ouattara transferini Slovakya kampı başlamadan sonuçlandırmayı hedefliyor.
BEŞIKTAŞ, sol bek transferinde Kassoum Ouattara’ya yoğunlaştı. Fransız futbolcunun menajeriyle yapılan pazarlıklarda 2 milyon Euro maaş önerildi. 3 milyon Euro isteyen Ouattara’nın temsilcisi mevcut rakamı yeterli bulmadıklarını iletti ve revize teklif talep etti.
İTALİANO İSTİYOR
MONACO cephesiyle ise satın alma opsiyonlu kiralama üzerinden temaslar sürüyor. 12 milyon Euro’luk rakamın aşağı çekilmesine çalışılıyor. Teknik Direktör İtaliano 21 yaşındaki futbolcunun ismini ilk sıraya yazarken, transferin Slovakya kampına yetiştirilmesini istedi.
Kaynak Sözcü
YORUMLAR (5)
Bu adamın videolarını tekrar tekrar izleyin... Sıradan bir topçu, öyle abartıldığı kadarıyla öne çıkan bir özelliği yok... Lakin Fakıllı denilen topçu her iki yönde de çok özellikli... Bu topçular aynı mevki topçuları değil.
1 milyon euro maaş alamayacak adam 3 mü istiyormuş.?
@fethiye kartalı yüksek ücret lig klasına göre isterler adam bmv den inip torosa binecek ligin kalitesizliğinden oluyor yani
Bu yaşta hiçbir başarısı olmayan bir oyuncuya 3 milyon net maaş mı verelim?
Patrick dorgu ver parayı al