Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ kanat için teklifte bulundu! İşte detaylar...
Yaz transfer dönemi sona ermeden önce kadrosuna iki merkez orta sahanın yanı sıra birer sağ kanat, santrfor ve sol stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş, Vlahovic'le birlikte santrfor transferini aradan çıkarmak üzere.
Salah transferinden çekilen ve sağ kanat transferinde 23 yaş altı kontenjanına uyacak isimlere yönelen Beşiktaş, aradığı ismi Fransa'da buldu.
L'Equipe gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, 22 yaşındaki Fransız sağ kanat oyuncusu Mohamed-Ali Cho için kulübü OGC Nice'e 15 milyon euroluk teklifte bulundu.

HULL CITY'YE TRANSFERİ SON ANDA YATTI
Mohamed-Ali Cho'nun 20 milyon euro karşılığında Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olması bekleniyordu. Ancak İngiliz ekibi, üst üste yaşanan sakatlıklar sonrasında transfer bütçesini farklı pozisyonlara yapılacak takviyelere kullanma kararı alarak bu transferden vazgeçti.
Turuncu-siyahlı kulübün bu kararı hem Nice, hem de Pazar günü sağlık kontrolünden geçmesi planlanan Cho'da büyük şok etkisi yarattı.

AYRILIK RAFA KALKMADI
Haberde bu başarısız transferin Cho'nun takımda kalacağı anlamına gelmediği ifade edilirken, hem Nice'in hem de Cho'nun başka transferlere açık olduğu kaydedildi.
Cho'ya teklif yapan Beşiktaş'ın yanı sıra Monaco'nun da ilgili duyduğu belirtiliyor.

PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Nice formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Mohamed-Ali Cho, 5 gol atıp 4 de asist üretti.
Haber kaynağı: L'equipe
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (15)
İyi oyuncu bu kaç maçını izlediniz acaba ben 4 veya 5 maçına denk geldim dikine adam eksiltiyor hızlı çabuk oyuncu kenardan içeri kat edip ters ortalarda ceza sahasına topsuz koşusu da fena değil alınırsa yok demem şahsen
Robinho Jr. daha 18 yaşında (evet Robinho'nun oğlu), bundan daha Genç, daha teknik, daha atletlik, daha hızlı, üstelik daha ucuz, seneye sözleşmesi bitiyor. 15'i buna verip kazıklanmayın, 7 ila 9 Milyona Robinho Jr. alınsın
Bir yanım gelsin diyor bir yanım kalsın diyor italyano Takimi tabnca gibi yapmış koşmayan dijalo bile sprint atıyor bu durum Beşiktaşı n özlediği tablo peki bu arkadas gelirse bu ahengi bozmazmi bu içimde ki endişe onun dışında 40 miylon buna baglayacagina üstüne 20 milyon daha koy siteme sadık avrupa liglerinde en az 100 maç oynamis UEFA ve şampiyonlar liginde en az 20 maça çıkmış genç atletik 4 5 oyuncu araştır bul takima kazandir .takim mitralyoz gibi olur dun aksam da gördük yedek kulubemiz yeteneksiz ler le dolu hatta yeteneği birak nereye kosacagini bile bilmeyen oyuncularla dolu bu hocaya yazık etmeyin adam mundar etmeyin 2 ci yari son 20 dakika başı kesik tavuk gibi oynadik durum ortada
Yönetime 23 yaş altı bonservisli çok oyuncu almamasını siddetle tavsiye ederim. İki seneye hepsi yaş üstü olacak ayrıca federasyona da güven olmaz seneye ya anca sayısını düz 12 yapar kalırız ortada zarar ederiz.
İsim benzerliği ,ya güldürmeğin bizi renklilere yeter artık. Dünyada başka topcumu kalmadı.
Transfer kapanmadan sol bek sağ kanat forvet ve defansı güçlendirin. Aksi durumda transfer kapanırsa eldekiler bizi Ocak ayına çıkartmaz. Geçmişi yaşarız.
ALİÇO ALİCO EFEÇO EFEÇO KORAYÇO KORAYÇO İSMAİLÇO İSMAİLÇO tıraştan hatıralar...
Seneye göndermek için can atacağımız adama 15 milyon çakıcaklar
Azerbaycanlı Kenan Memedov var, hem yerli statüsünde oynar hem genç yetenek
Yanlış mı anladım? Bu arkadaş sık sık sakatlandığından vazgecmis Hull City? Herhalde bu konuda basmaz yönetim, gidip de sakat adamı almazlar ( inş🙏)
holoşko artı bi miktar para