1.92 metre boyundaki Ümit Akdağ, stoperin yanı sıra sol bek ve ön libero pozisyonlarında da görev yapabiliyor.
Beşiktaş, Alanyaspor forması giyen Ümit Akdağ'ı renklerine bağladı. Transferi resmen duyuran siyah-beyazlı kulüp, 22 yaşındaki stoper ile dört yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Akdağ, UEFA listesine de eklendi.
Stoper dışında sol bek ve ön libero pozisyonlarında da görev yapabilen 1.92'lik stoper, kariyerinde FCSB, Alanyaspor, Chelsea altyapısı, Göztepe ve Toulouse formalarını giydi.
Akdağ, geçen sezon Alanyaspor ile çıktığı toplam 36 maçta bir gol ve üç asist ile takımına katkıda bulundu.
ROMANYA FORMASI DA GİYDİ
Romanya doğumlu olan ve Romanya U21 formasını da 10 kez giyen Ümit Akdağ, yer aldığı karşılaşmalarda iki gol kaydetti.
Genç savunma oyuncusunun millî takım tercihini hangi ülkeden yana kullanacağına henüz karar vermediği belirtiliyor.
Kaynak Odatv
YORUMLAR (3)
Hangi geleceğe yatırımı gelecekte ayağa kaldırmışız başka transfer yapılamadı bunu geleceğe yatırım olarak yutturmayın. Abrahamın takasında alınan Yasinde aynı bölgede bir genç bu yatırım noldu. Taraftarı kandırmayın.
Ne kadar verdık bu çöpe yine çöp derken stoper çöplümüz oluştu yıne 5 tane var elde ama hıcbırı Bjk düzeyinde degıl başladık yine çöp biriktirmeye seneye Kasımpaşa’mı Eyüp mu rizemı gider bahıslerı acıyorum sakın dur ya fılan bekle özle demesın Alanya’da yeterince maçını izledim yazık oldu yıne beıktasımın paralarına hangı Anadolu kulübünden bıze gelen oynamış ki bunoynayacak çok moralım bozuk
Ümit çok iyi bir stoper, ayağı çok iyi, pozisyon alması çok iyi. Elimizde çok iyi 3 yerli stoper var şuan. Şuan takımda eksik bölge kalmadı.