16.07.2025 - 07:40

Takip Et:

Beşiktaş'tan sol kanada Guedes hamlesi!

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, orta sahaya Orkun Kökçü takviyesinin ardından sol kanat için de girişimlerini yoğunlaştırdı.


Beşiktaş'ta Orkun Kökçü transferinin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlılar şimdi önceliğini sol kanat transferine vermiş durumda. Manchester United forması giyen Jadon Sancho için görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar İngiltere'den başka alternatiflere de yönelmiş durumda. Beşiktaş'ın transfer listesine giren bir başka isim ise Wolverhampton forması giyen Portekizli yıldız Gonçalo Guedes oldu.

O DA ESKİ BENFICALI

Tıpkı Beşiktaş'ta forma giyen birçok isim gibi Guedes de eski bir Benficalı. Kariyerine burada başlayıp büyük umutlarla 40 milyon euro'ya PSG'ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu için nabız yoklayan yönetim, yine ilk olarak kiralama yoluna gitmek istiyor. Satın alma opsiyonuyla yıldız ismi renklerine katmak isteyen yönetim, Sancho'dan gelecek habere göre Guedes için bir aksiyon alacak. Teknik direktör Solskjaer'in de 'olur' verdiği Guedes geçen sezon 29 maçta oynadı.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Guedes sadece sol kanatta forma giymiyor. İleride tam bir joker görevi gören Portekizli futbolcu gerektiğinde sağda da görev alabiliyor. Ayrıca kariyerinde bir çok maçta forvet arkası ve doğrudan santrfor olarak da forma giyen başarılı futbolcu, teknik direktörlerin elini rahatlatan bir isim.

Fotomaç

Hbr1903


YORUMLAR (12)

kubilay
16.07.2025 - 19:24

bu adam sanco dan daha iyi ileyin bir

Yanıtla Beğenme (0)
Bobo
16.07.2025 - 11:30

Benficanın daimi müşterisi olduk. Kim var kim yok topladık.

Yanıtla Beğenme (0)
Ahmet
16.07.2025 - 11:29

Başkanım bize antony’i al gel .. olursa Skov olsen veya cherny ‘den biri de alınsa tamamdır sonrasında 2-3 tane rotasyon için yerli futbolcu,bir forvet ve bi stoper al kapat transferi .. transferin son günlerinde fırsat oluşursa 1-2 daha alırsınız eksikliğe göre

Yanıtla Beğenme (0)
MUDEMİ
16.07.2025 - 13:10

@Ahmet Kardeş saydığın 3 isim de sağ kanat. Orada da oynar diye adam alınmamalı. Nereye ihtiyacımız varsa o mevkinin adamı alınmalı.

Beğenme (0)
Gerçekler
16.07.2025 - 12:35

@Ahmet Katılıyorum kardeş. Mutlaka çok çok iyi 2 kanat şart. Olmazsa olmaz, alınmazsa şu ana kadarki harcanan paralara yazık olur. Lindelöf tarzı oyun kurabilen uzun ve taş gibi denge stoperi ikinci şart. Pastanın üstüne çilek alacaksan da skorer 2.bir golcü alınır Romero tipi, güçlü, hızlı, dağıtıcı ve skorer. Yani 4 eksik var. Denge stoperi alınırsa Ege ve Kartal ile 6 numara kapanır. Gedson gidebilir, gelen para veya takas ile forvet alınır. Orkun sanırım sponsor ile geldi. Açıklanmadı ama Tüpçü karşılayacakmış duyumu alıyoruz. Öyle ise, eksik olan 4 oyuncu rahat alınır. Gedson da gider, parası işe yarar. Çirkin Çebi ve Omurgasız Hasan öyle bir zarar verdiler ki tam 22 tane berbat ve pahalı oyuncu kaldı geriye. Kov kov bitmiyor amq. Tam bir çöplük olmuş Beşiktaş. Küllerinden yeniden doğacaksa, mutlaka 4 tane deve gibi topçu daha mutlaka alınmalı. Şu anda hala yeterli bir kadro yok maalesef. Tammy tek olmaz. Kanatsız olmaz. Savunma darma duman, kaliteli stoper olmadan olmaz. Gerçek bu.

Beğenme (0)
Trftr
16.07.2025 - 09:54

Baskan BENFICAyi al!

Yanıtla Beğenme (0)
Akdeniz kartalları
16.07.2025 - 09:22

Bu oyuncu yedekte tutalım , öncelik Sancho olmalıdır. SERDAR BAŞKAN alalım derse kesinlikle alır gelir.

Yanıtla Beğenme (0)
Vasca
16.07.2025 - 09:21

Quaresma,Pepe,adriano,mario gomez,talisca bu kalite futbulcu alamıyor vasat oyunculara 100 milyonluk etti bizi

Yanıtla Beğenme (18)
Totomaç
16.07.2025 - 08:56

İlk önce haber kaynağına baktım haberi okumadım bile

Yanıtla Beğenme (1)
SERDAL NUR ÇEBİ
16.07.2025 - 08:17

Başkan yine Jorge Mendes'le iş tutmaya başlamış demek ki. Bu kadar Benfica - Beşiktaş - Gestifute üçgeni tesadüf olamaz. Bankalar Birliği part 2 geliyor.

Yanıtla Beğenme (1)
Kartal
16.07.2025 - 11:41

@SERDAL NUR ÇEBİ mendes bunu yanında simitçi yapmaz büyük yıldızların menejeri bu Türkiye ye falcao auaresma yı Pepe yi Simao yu getirdi bizim bu aldığımız Orkun abraham filan mendes in oyuncuları değil

Beğenme (0)
Refik
16.07.2025 - 07:52

Joker istemeyiz. Net olacak başka yolu yok.

Yanıtla Beğenme (0)
Aras
16.07.2025 - 07:52

Inanilmaz hizli, cok iyi futbolcu keske olsa.

Yanıtla Beğenme (0)
FANİ MADİDA
16.07.2025 - 07:43

Jao mario da jokerdi net kanatlar lazım

Yanıtla Beğenme (0)
Sallamaç
16.07.2025 - 07:41

Bu gazete neden hep olmayacak haberler, uydurma haberler yapıyor anlamadım.

Yanıtla Beğenme (0)