05.01.2026 - 15:35

Takip Et:

Beşiktaş'tan stoperde çifte istek!

Transfer çalışmaları süren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın önceliğinin stoper olduğu belirtilirken, listenin ilk iki sırasında yer alan isimlere yapılan teklifler de belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın transfer listesindeki ilk önceliğin stoper bölgesi olduğu belirtilirken, siyah-beyazlıların listesindeki iki isim ön plana çıkıyor.

Takvim'de yer alan habere göre Kartal, listenin ilk sırasında yer alan Fildişi Sahilli stoper Emmanuel Agbadou için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'a resmi teklifini iletti. Beşiktaş'ın, 3 milyon euro kiralama bedeli ve 15 milyon euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu öğrenildi.

B planı olarak ise Alman stoper Thilo Kehrer öne çıkıyor. Siyah-beyazlıların, Kehrer için Monaco ile resmi temaslara başladığı, Fransız kulübünün 10 milyon euro bonservis talep ettiği belirtildi. Beşiktaş cephesinin ise bu transfer için kiralama formülünü masaya koyduğu aktarıldı.

Edinilen bilgilere göre Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet, Emmanuel Agbadou ya da Thilo Kehrer transferlerinden birini hafta içinde bitirmeyi hedefliyor.

haber kaynağı: takvim

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (17)

Kaptan Dz.
05.01.2026 - 22:05

Udonun yerine alacaksanız bunlar sağ ayak kullanıyorlar. Kehrer aslında çift ayak kullanabiliyormuş ama çoklukla sağı tercih ediyor. Fiyatları da yaşlarına göre fazla gibi iyi düşünmek ince eleyip sık dokumak lazım....

Yanıtla Beğenme (1)
Xx
05.01.2026 - 18:20

Şimdi ikisinden biri derken ikisi aynı özellikte değiller birkere bence ikiside djalo veya Emirhan dan farklı birşey yapamaz seviye atlatacak adam boscagli çünkü bizde olmayan bir profil

Yanıtla Beğenme (2)
Kütahya/Tavşanl
05.01.2026 - 17:49

TAKVİM HABERİNE GÖREYSE İNANMASI ZOR. BÖYLE SAÇMA TRANSFER YAPILAMAZ 3 MİLYON EURON KİRALAMA 15 MİLYON EURO SATIN ALMA SAÇMALAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. BAKIN TS NE YAPIYOR. BEN BEĞENMESEMDE BATAGOVU KAÇA ALIYOR. TALİPLERİ OLDUĞU SÖYLENİYOR. YİNE BİR STOPER ALICAKLARMIŞ İYİ OLDUĞU SÖYLENİYOR. TUTARSA YENİ DAVİNSON SANCHEZ OLUR DENİLİYOR. ADAMI KAÇA ALACAKLAR. SAMSUN VAN DRONGELENİ KAÇA ALIYOR. BULUYOR. MANTIKLI TRANSFERLER YAPIN.

Yanıtla Beğenme (2)
Kadir
05.01.2026 - 16:58

Stoper lazımda bizim en en acil sorunumuz solbek ve merkez ortasaha.. Felix giderse uygun maliyetli birini alsınlar 29 yaşındaki adama 20 milyon verilir mi. Rafa yı satarsak bir sol kanat alırız.tammy i satarsak birde Santrafor. Ayrıca Adalı diğer scoutları dağıtmasın. Sergen nin istediği eksikler tamamlanınca bu transfer işi tekrar diğer scout verilmeli.ben sergen e güvenip kulüp sisteminin bozulmasına karşıyım..Adalı etrafının tavırlarına göre hareket etmeyi bıraksın.ya çok plansız işlere kalkıyor ya da yaptığı işten çabuk vazgeçiyor.

Yanıtla Beğenme (1)
TFF istifa
05.01.2026 - 16:57

Ikiside baba stoper değil. Bize Rüdiger gibi baba stoper lazım vasatlardan bıktık artık.

Yanıtla Beğenme (0)
Kuzey Yıldızı
05.01.2026 - 16:25

Kira, kira, kira... Kimse bu yűzden sizi ciddiye almıyor. Hiç bir anlamlı katkı yapamadan boşa kűrek çekiyorsunuz. Gıcık olduğumuz sarışınların ikisi de bir futbol takımının nasıl yőnetileceği konusunda sizden çok őnde. Arsızlık etmeyin, istifa da bir erdemdir.

Yanıtla Beğenme (3)
Kadir
05.01.2026 - 16:52

@Kuzey Yıldızı zevkten mi kiralamak istiyorlar sence. Çoğu transfer zevkten mi sonraki seneye sallıyorlar. Çünkü önceki yönetim bu seneye sallamış. Bunlarda çoğunu seneye sallıyor. Gedson uda bu yüzden sattık. Seneye tammy, orkun nun opsiyonları devreye girecek. Birkaç satış yapmamız lazım.

Beğenme (1)
Kullanıcı Adı
05.01.2026 - 16:22

Ayın 15 inden önce bir transfer bitirmek mucize olur... Belki de 20 sinden önce bile olmaz...

Yanıtla Beğenme (0)
Benjamin
05.01.2026 - 16:20

Gerçekten tek sorun stoper sanıyor adam. İnanılmaz. Stoper gelince gol yemeyeceğimizi düşünüyor.

Yanıtla Beğenme (3)
olgun
05.01.2026 - 16:17

bunlar kimseyi alamaz sergen 4 5 mac sonra istifa eder adalida sene sonu kufurlerle gider

Yanıtla Beğenme (2)
Adalının Askeri
05.01.2026 - 16:11

Çatlayın 2 yıl daha kalacak Adalı... oooh kapak olsun

Yanıtla Beğenme (7)
Roman
05.01.2026 - 16:52

@Adalının Askeri Kibariye misin yoksa Darbukatör Bayram mı?

Beğenme (2)
Sergen Yalakası
05.01.2026 - 16:10

Cengiz için iyi oldu. Cengizi dünya yıldızı yapacak Sergen Hoca.

Yanıtla Beğenme (1)
Peki
05.01.2026 - 16:08

Sergen 1996 Aralık ayının 3. Koşusunda kum pistte dördüncü olan atın dedesini bilir ama osimheni gsye gelmeden önce tanımaz.Futbolla ilgili değilsen yapma şu işi o zaman. karşı takımdan senin kovduğun çöp Talha, fosilleşmiş Maxim, kamyon kasa Camara falan var, Hayatın palavra Sergen.

Yanıtla Beğenme (3)
SYS
05.01.2026 - 16:06

Sağ bek ne olacak ? Bir sağ bek, bir sol bek, bir orta saha, bir stoper ve Mert'in gönderilmesiyle de bir kaleci şart oldu. Ama sadece bir sol bek, bir orta saa alıp transferi kapatacaklar gibime geliyor.

Yanıtla Beğenme (2)
Murat
05.01.2026 - 15:55

Jocelin Ta Bi TS almadan alın bu adamı 10 tane rashica eder stili lamal saka gibi Ivan cedric vanspor Abraham dan iyi patlayıcı kuvveti var güçlü rak sakyi 5 tane jota yapar kesin alın Konya'dan Tunahan 10 numara cok teknik kesin alın sol beke el karuani alın skor katkısı çok hadjam dan iyi ve uygun kaleye kotarsky kedi kaleci atik 6ya diamonde cok sağlam stopere disasi alabilirsen zeki celik ve Emre can jurasek svenson rashica necip udokhai Salih yolla yazdığım oyuncular bize para kazandırır söylemesi

Yanıtla Beğenme (0)
Evvel zaman
05.01.2026 - 23:23

@Murat helal olsun üstad.

Beğenme (0)
Kuş adası
05.01.2026 - 15:42

Sidny cabral ı da benfica almış yönetim yine şaşırtmıyor alsa alsa Jurasek alır adalım

Yanıtla Beğenme (1)
ADALI İSTİFA
05.01.2026 - 15:39

Beceriksiz YÖNETİM İSTİFAAAAYÖNETİM İSTİFAAAAADAMLAR TAK DİYE DEVRE ARASI OLUR OLMAZ SAMSUN'DAN MUSAMBA ALDILAR KONYA BİLE DENİZ TÜRÜÇÜ TRANSFER ETTİ EKSİKLERİ BELLİ TRANSFERLERDE HAZIR.. SİZ UTANMADAN HER DÖNEM YALAN DOLAN TARAFTARI GEÇİŞTİRME PROMTIRDAN HAZİR yazıları okuma futbol bilmez yöneticilik bilmez Allâh belanozı versin

Yanıtla Beğenme (5)
ENDÜPLAZMİK RET
05.01.2026 - 15:36

bu yönetim hiç bir şey bitiremez

Yanıtla Beğenme (5)