20.06.2025 - 08:57
Önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Beşiktaş, kanat bölgesi için sürpriz bir ismi gündemine aldı.
Önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Beşiktaş, kanat bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, bonservisi geçtiğimiz sezonu Kızılyıldız'da kiralık olarak geçiren Silas ile ilgileniyor. Africafoot'un haberine göre bonservisi Stuttgart'ta bulunan futbolcuyu Kızılyıldız 7 milyonluk satın alma opsiyonunu pahalı bularak kullanmadı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, 26 yaşındaki kanat oyuncusu için harekete geçti. Sırp ekibiyle geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giyen Silas, 5 gol, 1 asist kaydetti. Ayrıca Silas, Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 2 gol attı.
Fotomaç
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
kanattan beklentimiz basit ya, adamın üzerine git, sağa çek yada sola çek yapıştır gol yap. Oyun sıkışınca anadolu maçlarında kanatlar çok önemli. yılda 7 gol 10 asist olmalı kanatta
Muçi kanat oşmamaaına rağmen 7 gol 5 asist yaptı. Çözüm değil
Dilerim menajer haberidir... Silas gelecekse Rashica niye gitsin ki? Silas Ondan daha iyi değil...
Muçi kadar oyunculuğu yok ve biz Muçiyi satıp bunu mu alacağız? Rıdvan Yılmazı getir kanat oynasın daha iyi sonuç alınır.