01.07.2026 - 08:04

Takip Et:

Beşiktaş'tan transferde ters köşe...

Chelsea'nin bitirdiği iddia edilen Granit Xhaka transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Islak imza gelmeyince anlaşma bozuldu, Beşiktaş hemen devreye girdi. İsviçreli için temaslar sürüyor. İşte detaylar.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, orta saha transferi için rotasını Granit Xhaka’ya çevirse de ilk girişiminden istediği sonucu alamadı. David Ornstein’in aktardığı bilgilere göre Londra temsilcisi, Sunderland forması giyen İsviçreli futbolcu için 8 milyon euro’luk resmi teklif sundu.

SUNDERLAND REDDETTİ

Ancak İngiliz ekibi bu öneriyi kabul etmeyerek deneyimli oyuncuyu satmayı düşünmediğini karşı tarafa iletti. Haberde, Sunderland Yönetimi’nin teklif edilen bonservis bedelini yetersiz bulmaktan ziyade, Xhaka’nın takım içindeki lider rolü nedeniyle ayrılığı gündemine almadığı ifade edildi.

1'E 1 GÖRÜŞME YAPILACAK

Kulüp yönetiminin, kaptanlık görevini üstlenen tecrübeli orta sahayı yeni sezon yapılanmasının temel parçalarından biri olarak gördüğü belirtildi. Ancak 33 yaşındaki futbolcu için diğer yandan da Siyah-Beyazlı ekibin girişimlerinin devam ettiği öğrenildi. Beşiktaş’ın, Xhaka’yı gelecek sezon şampiyonluk yolunda takımın kilit isimlerinden biri yapıp, kadrosuna katma konusunda ikna etmek istiyor. Dünya kupası sonrasında deneyimli futbolcuyla bizzat temas kurulması bekleniyor.

Haber kaynağı: Fanatik

YORUMLAR (5)

No smoking
01.07.2026 - 08:56

Bu uyduruk şeyin bih haber değeri yok çelsi çok para vermek istememiş Eee bejiktaş niye daha çok veriyor. Ederinden fazla para vereni ne kadar çok sevip teşvik ediyonuz beaa

Yanıtla Beğenme (0)
zaytung
01.07.2026 - 08:17

ya şimdi ağzımızı açtırcaksınız.. siz chealsemısnız kardesım 33 yasındakı adam 8 ve fazlasını vermek nedir.. bu yastabırını sdece ufak bı ımza parasına bonervizsiz getırırsen getır. ne burası arap lıgı mı son durakSOLEŞMESINI YAPACAK HICBIR SPORCU BRANS FARKETMEZ BU KLUPTEN ICERI GIRMESINN ADALIII.. YORUMLARIMI BU SITEDE OZELLIKLE ARAYIP OKUDUGUNU BILIYORUM.. TAKİPTE KAL DAHA KIMI ALMAN GEREKTIGINI DE SOYLEYECEGIM. ALABAYI AL UCUZA DENK GETIRCEKSEN MESELA..

Yanıtla Beğenme (0)
Kafkas Kartalı
01.07.2026 - 08:15

Biraz daha bekleyin tecrübe kazansın, böyle genç ouncular almayın.

Yanıtla Beğenme (0)
no name
01.07.2026 - 08:08

Serdar Adalı 30 yaş üstü adam almayacaktı. heralde 35 e çekti limiti. Tutarsızlık iyiye işaret değildir.

Yanıtla Beğenme (0)
Ynb
01.07.2026 - 08:07

Çok genç hele biraz olgunlaşsın bakarız.

Yanıtla Beğenme (0)