Beşiktaş'ta Dusan Vlahovic'in Fenerbahçe derbisinin ardından PFDK'ya sevk edilmesi gündemin önemli başlıklarından biri oldu.
Sırp golcü, Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi kapsamında "hakaret" gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edilirken, siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre izleyeceği yol haritasını belirledi.
Beşiktaş Kulübü de Vlahovic'in sevkinin ardından resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla TFF ve kurullarına tepki göstermişti.
CEZA ÇIKARSA İTİRAZ EDİLECEK
Yönetim, Vlahovic'e ceza verilmesi halinde karara itiraz etmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların bu süreçte savunma sunacağı ve özellikle derbide yaşanan olaylar üzerinden çifte standart vurgusu yapacağı belirtildi.
Beşiktaş cephesinde, karşılaşmada Vlahovic'i tahrik eden asıl oyuncunun Fenerbahçeli Skriniar olduğu görüşünün savunmada öne çıkarılması bekleniyor. Ayrıca yayıncı kuruluşun olaylara ilişkin görüntülerdeki tutumuna da dikkat çekileceği ifade edildi.
YOL HARİTASI BELİRLENECEK
Başkan Serdal Adalı'nın geçtiğimiz günlerde TFF'yi ziyaret etmesinin ardından MHK ve hakem kararlarının yanı sıra disiplin kurullarına ilişkin gelişmelerin de yönetimin gündeminde olduğu aktarıldı.
Haber kaynağı: Türkiye Gazetesi
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026