Hasan Arda Kaşıkçı, Montella'yı sert sözlerle eleştirdi.
A Milli Takımımızın Dünya Kupası D grubunda 3-2 kazandığı maçtan sonra teknik direktör M,ontella'nın ''Bin zafere bedel bir maç oldu'' sözlerine Hasan arda Kaşıkçı büyük tepki gösterdi.
İşte Hasan Arda Kaşıkçı'nın sözleri:
“Ne yaptın lan? 1000 zafere bedel bir maç? Dünya üçüncülüğü var bu ülkenin. Ne anlatıyor bu adam ya? Bilerek yapıyor. Bilmeme şansı yok.
%100 bilerek yapıyor. Türkiye'ye dönene kadar tencereyi biraz daha harlayayım. Ateşi biraz daha açayım.
Türkiye'ye döndüğümüz zaman harala gürele, yarın kovulur, paramı alırım. Zaten milli takım işinden feci sıkılmış. Fener'e falan da felaket yanlıyordu turnuva öncesi.
Millet diyordu, arkadaş gruplarıyla restoranlarda falan oturuyormuş. İşte, milli takım çalıştırmaktan sıkıldım, kulüp takımına geçeceğim falan filan.”
Duhuliye.com
YORUMLAR (9)
Duyanda ABD Basket takımını yendik sanacak. Yada futbol örneği vereceksek Fransa'yı falan.
Bunu tutan altıntop esas ona hesap sorulmalı! Bin maç diyor bir de utanmadan! Abd futbol kültürü olmayan hiç bir kültürü olamayan bir oluşum gelmiş caka satıyor. Milli duruşu olması için Türk olması lazım 5 kişiyi kadrodan çıkardı yendik bunu yapması lazımdı sadece ama yapmadı çünkü ülkemizle bağı yok milli duygusu yok!
Hala anlamadınız mı Anadolu takımı Antranörü işte. daha iyi takımlara karşı kontra atak oyunu üzerine kurulu bir sistemi var başka bir planı da yok büyük ve favori olduğu maçları alamayan Adamdan büyük oyunları beklemek hata.
Ey Nutella ve TFF, yenilgisiz 3 beraberlikle guruptan çıkan Yeşil Burun Adaları"na bakın da ibret alın, altın jenerasyonu mahvettiniz!!!
herif iyi yere tezgah açtı: yıllardır yerli ve milli bademleri inek gibi sağdı, paraları cukkaladı, tazminatı toplayıp son vurgunu yapıp gidecek
Montella orkunu yedek bırakmakla doğru yaptı.
Gs’ye Okan’ın yardımcılığına gitsin hem sevdiği ve hizmet ettiği takım hemde çapı o kadar
Muslera'nın hataları yüzünden elenen Uruguay'ın teknik direktörü herif gibi çıktı, tüm sorumluluğu üzerine alıp istifa etti, Uruguay federasyonu asıl faturayı futbolculara kesti ve önceden planlanmış dönüş uçağını iptal etti, Türkiye'ye de böyle federasyonlar lazım ama nerde, ülkemizde en liyakatsiz adamlar en üst mevkilerde ve hiçbir şey olmamış gibi yüzsüzlükte sınır tanımadan ortadaki büyük başarısızlık ve fiyaskoyu görmezden gelebiliyorlar ne yazık ki!!? Sözün bittiği yerdeyiz!!?