Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Beşiktaş'ın gündemine gelen Jackson Muleka ile ilgili iddialar devam ediyor.

Belçika basını, yarım sezonda Kasımpaşa formasıyla harika bir performans sergileyen Jackson Muleka'nın transferiyle ilgili son durumu yazdı.

Le Soir'de yer alan habere göre; Kasımpaşa, geçen sezonun ikinci yarısında takıma dahil olan Demokratik Kongolu futbolcuyu kadroda tutmanın hesaplarını yapıyor.

Kasımpaşa, Beşiktaş'ın da ilgi gösterdiği eski oyuncusu için 3 milyon Euro'yu kasasından çıkarmaya hazır.

GALATASARAY DA MULEKA YARIŞINA GİRDİ!

Sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmayan Kasımpaşa, 22 yaşındaki golcü için Beşiktaş'ın dışında Galatasaray, Schalke ve Toulouse ile yarış halinde.

DEVRE ARASINDA GELDİ 12 GOL ATTI!

Türkiye'ye adaptasyon sürecini kısa sürede atlatan Muleka, devre arasında geldiği Kasımpaşa'da 12 gol 4 asistlik katkı yapmıştı.

HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYOR!

Forvet, sağ kanat ve sol kanat mevkilerinde performans gösterebilen Muleka, Şubat 2022'de Kasımpaşa'ya Standart Liege'den kiralandı.

MİLLİ TAKIMDA 3 GOLÜ VAR!

Muleka, daha önce Ecofoot Katumbi, TP Mazembe ve Standart Leige'de oynamıştı. Kongolu yıldız milli takımında ise 12 maçta 3 gole imza attı.
 

Kaynak: Sabah