Ersin Düzen, Beşiktaş taraftarının özellikle sosyal medyada sürekli yönetime tepkili ifadeler kullanmasının camiada ayrışmalara sebep olduğunu söyledi. TRT Spor'daki Transfer Gündemi programında yorumlarda bulunan Ersin Düzen, Avusturya'da yaşanan Orhan Ak olayına da değildi.


İşte Ersin Düzen'in sözleri:


'Çok gündem oldu. Beşiktaş Avusturya kampına gittikten sonra, bir hanımefendi Orhan Ak'ı otobüse binerken protesto etmek için oraya gitti. Sosyal medyada da Orhan Ak'la ilgili olarak zaman zaman etiketler de görüyorum ben. Ama çok fazla ciddiaye alınmıyor ve Orhan Ak görevine devam ediyor.


BİR ONA SALLA, BİR BUNA SALLA


Bir ona salla bir buna salla, Burak'a salladılar, Burak geldi. Sonrasında Abdullah Hoca için yıllarca 'Yere yatsana' diye tezahurat yaptılar. Abdulah Hoca geldi. Yani neticede artık sahip çıkma zamanı. Beşiktaş'ın kendi içerisinde birleşmesi gerekiyor...


TARAFTAR KULÜBE SIRTINI DÖNEMEZ


Zaten ekonomik şartlar zor, transfer zor. Rakipler güçleniyor. Tüm bunlar yaşanırken taraftar da takıma sırtını döner ya da bu şekilde reaksiyonlar gösterirse o zaman Beşiktaş daha dezavantajlı olur.


HATA GÖNÜL ALARAK TELAFİ EDİLDİ


Bu arada kadın taraftara yapılan fiziksel müdahaleye taraftarların tepki göstermesi doğal. Sonrasında da kulüp hanımefendiye jest yaptı. Sonuçta hatasını anlayabilmek ve bunu da gönül alarak telafi edebilmek gerçekten güzel. Antrenmanda çok güzel diyaloglar yaşandı. Kötü bir olayın üzerinden 24 saat geçmeden konu tatlıya bağlanmış oldu. Kendisine de geçmiş olsun diyorum.'

Haber kaynağı: duhuliye.com