Usta sanatçı Murat Başaran ile Ömür Gedik, Bırakmam Seni Beşiktaş adlı marş için ortak projede buluştu. Murat Başaran, Bırakmam Seni Beşiktaş kampanyası ve siyah-beyazlıların gündemine yönelik çok özel açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Soyunma Odası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Murat Başaran'ın açıklamaları şu şekilde:

"Şarkı ile marş arası bir şey olsun istedim"

-Bırakmam Seni kampanyasına Ömür Gedik ile birlikte destek verdiniz. Öncelikle birlikte imza attığınız marşa/şarkıya tepkiler nasıl?

Sevgili Ömür Gedik ile beraber ortak bir projeye imza attık. Sözlerini Ömür Gedik yazdı, ben de besteledim. Geri dönüşler gerçekten çok güzel. Şarkı ile marş arası bir şey olsun istedim. Ömür de şarkı için fedakarlıklar yaptı. Onlarca saat uğraşıldı. Gönülden gönüle giden bir eser oldu. Ortaya da güzel bir şey çıktığına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

"Beşiktaş'ın Stadı huzur veriyor"

-Vodafone Park'ta çekilen klibe gelelim... Neler hissettirdi klibin orada çekilmesi?

Klibin çekimini Vodafone Park Stadı'nda gerçekleştirdik. Stadyumda olmak gerçekten huzur veriyor. Her ne kadar koronavirüs salgını sebebiyle tribünlerde taraftarlar yer alamasa da stadın atmosferini bilenler için bambaşka bir yer.

"Diğer takımların taraftarları da destek veriyor"

-Kampanya hakkında ne düşünüyor Murat Başaran? Yeterince ilgi görüyor mu?

Bırakmam Seni kampanyası çok önemli. Açıkçası şarkıya olan ilgi çok sevindirici. Neden? Çünkü; sadece Beşiktaşlılar değil, Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer takımların taraftarları da şarkıyı beğeniyor, destek veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

"Kampanya ile birlikte sinerji oluşturmak çok önemli"

-Beşiktaş için düzenlenecek gece, bir şölene çevrilecek. Ne dersiniz Kanal D'den yayınlanacak özel yayın için?

9 Ağustos Pazar günü (bugün) bir gece düzenlenecek. O geceye çok değerli sanatçılar katılacak. Kampanya Beşiktaş için değerli bir kampanya. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, yöneticiler, çok kıymetli insanlar orada olacak. Destek vermek, sinerji oluşturmak çok önemli. Kampanyaya herkes destek vermeli.

"Sergen Yalçın ile Beşiktaş şampiyonluk yarışında olur"

-Beşiktaş ligi 3. sırada bitirdi. Gelecek sezon için umutlu musun? Ayrıca yeni teknik direktör Sergen Yalçın için neler söylersin?

Beşiktaş'tan gelecek sezon için umutluyum. Sergen Yalçın, futbolculuk döneminde gerçekten müthiş bir oyuncuydu. Zekâsını çok iyi kullanıyordu saha içinde. Şimdi teknik direktör olarak başarılı işler yapıyor. Yeni sezonda bence Beşiktaş şampiyonluk yarışında var olacaktır.

"Konser vermeyi gerçekten özledim"

-Salgın dönemi nasıl geçiyor? Sabır adlı şarkınıza ilgi nasıl? Açıkçası ben çok beğendim.

Koronavirüs dönemi gerçekten de hassas bir dönem. Bu zorlu süreci hep birlikte açaşacağız. Ben de konser vermeyi gerçekten özledim. Sabırlı olmamız gereken bir süreçte 'Sabır' adında bir şarkı yaptım. Sözlerini Yalçın Polat ile Filiz Eroğlu yazdı, ben besteledim. Düzenlemeyi Mert Aydın, klibin yönetmenliğini de Caner Demiroğlu üstlendi. Güzel de ilgi gördü. Hep birlikte güzel günler görmeyi diliyorum.