İşte Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in açıklamaları:

"MALATYA'YA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

"Biz maçımızı kazanmak için çıkacağız. Sağdan soldan duyuyoruz: 3 atar, 5 atar. Kafalarına göre hesap yapanlar var. Biz Malatyaspor olarak, şimdiye kadar nasıl her maçımızı kazanmak için oynadıysak, burada da öyle çıkarız. Malatya'ya yakışır bir şekilde çıkıp Allah'ın izniyle puan ya da puanlar almak istiyoruz İstanbul'da." 

"ÇOK ZOR BİR SENEYDİ"

"Lige bakarsak, hakikaten çok zor bir seneydi. Geçen seneden beri öyle devam ediyor. Pandemiden dolayı ciddi bir sıkıntı var hem Türk futbolunda hem de dünya futbolunda. Bunla birlikte 21 takımlı bir fikstürün olması sadece bizim için değil, diğer takımlar için de zorluklar yaşattı. Ekonomik anlamda sıkıntılar var, başka sıkıntılar var. Bu sene kendi takımım adına söyleyeyim; önceki sene UEFA'ya gittik. Bu sene ise ligde kalmak bizim için Anadolu takımları için çok büyük başarıydı. Çok ciddi sıkıntılar çekti. Biz bu dönem içerisinde de ligde kaldık, garantiledik. Bundan sonra da planlamamızı ona göre yapacağız. En sıkıntılı konu tabii ekonomi. Tüm takımlar için geçerli." 

"İSTANBUL'DAN PUAN YA DA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

"Ligin bitimine 3-4 gün kaldı. Bizim şu an Galatasaray maçımız var ve biz sadece onu düşünüyoruz. İyi hazırlanıp Galatasaray'ı İstanbul'da yenip sezonu bizim için en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Çünkü İrfan hoca ile iyi bir çıkış yakaladık. Belki mağlubiyetler aldık ama son dakikalarda gelen yenilgilerdi. İyi oynadığımız maçlardı. Başakşehir, Erzurum ve Sivas maçları öyle oldu. Biz iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Geçen seneden de kalan üzerimizde psikolojik bir baskı vardı. Ama ligde kalmayı garantileyip o baskıyı üzerimizden attık. Şu an daha rahatız. İnşallah İstanbul'dan da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ