Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş’in yaptığı açıklamalar:

-YOĞUN BİR SEYAHATTEN SONRA...-

"Kazanmak önemli. Nereden baktığımıza bağlı. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Yoğun bir seyahatten sonra burada oynamak kolay değil. Galatasaray 1 gün dinlendi. Futbol güzel oynanmalı ve bunun aktörleri var. Biri ile ilgili suçlama yaparsanız onu kişiselliğe dönüştürmemelisiniz. Oynamayan oyuncuları eleştirirken başka boyutlara getiriyorlar. Çözümleri üretebiliriz. Hepsini tesislere bekliyorum."

-LENS'İ KEŞKE OYNATMASAYDIM-

"Lens'i mecbur kaldığım için oynattım. Çok yorgundu ve sakatlığı vardı. Keşke oynatmasaydım. Gökhan Töre ve Gönül tek idman gördü. Bunları bilmeden konuşmak doğru değil. Ricardo ve Medel beklediğimin altında oynadılar. Necip ve Dorukhan daha dinamik oynadı."

-BİZİM KAZANMAMIZ KİMSEYİ RAHATSIZ ETMESİN-

"Kaliteli bir maç olmadı. Bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin. İlk yarı rakibi kalemize yanaştırmadık. Futbolda kaybetmek de var. Teknik analizler yaparken kişilere vurmak için yapılmamalı. Uzun oynamayı da beceremedik. Önde de hızlı oyuncu gerekliydi. Atiba beklediğimin altında oynadı. Takımın da sıkıntıları var. İyi oyuncular her zaman iyi oynamayabilirler. Türk futbolunun sorunlarını özel olarak konuşalım."

-2 SENEDİR BİZİ GÖNDERMEYE ÇALIŞIYORLAR-

"Bu takım birlikte olduğu için kazandı. Kazandığı için birlikte değil. 2 senedir bizi göndermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'nın kadroları da iyi. Gençlerle başlamasaydım, gençler nerede denilecekti. Son dakikalarda oyuncularımızın gidecek hali yoktu."

Haber Kaynağı: HABER1903