BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı; Vakıf Mütevellilerinin katılımıyla Feriye Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar, Divan Kurulu Genel Sekreterimiz Turgay Pirinç ile BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a; Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gündeme uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu, bütçe ve gelir tabloları Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu, gelir tabloları ve bütçe, oy birliği ile kabul edildi.

Vakıf Mütevelli Heyeti, yeni üyelerin kabulü ve sonrasında Yönetim Kurulu üye değişiklikleri kabul edildi.

BJK KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu’nun 11 Asil Üyesi; Ahmet Nur Çebi, Hasan Anıl Cansızoğlu, Tevfik Yamantürk, Ahmet Mesut Urgancılar, Şükrü Genç, Kemal Erdoğan, Can Tabakoğlu, Erşan Ateş, H. Kubilay Salihvatandaş, Aydın Uz ve Serkan Yazıcıoğlu’dan oluştu.

BJK-KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü çalışmaları değerlendirildi. Tanıtım videosu, üyelerle paylaşıldı ve öğrenci kayıtları ve planlamalar, okulun ihtiyaçları hakkında üyelere BJK KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin üyelik belgelerini almamış mütevellilere üyelik belgelerini takdimi ile sona erdi.