Kartal Kevin Boateng’i kiralamak için İtalyan kulübüyle aralıksız olarak görüşüyor. Yıldız futbolcunun da Beşiktaş’a gelmek istemesi bu transferin bitme ihtimalini çok güçlendirdi. Beşiktaş Boateng'i bedelsiz olarak kiralama hedefinde...


Ganalı starın Beşiktaş'ta oynamak istemesi Siyah- Beyazlı yönetimin elini güçlendirmiş durumda. Geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'nde 13 maçta oynayan Boateng kiralık gittiği Barcelona'da ise 4 maçta forma giydi.

(Takvim)

Bu arada Sassuolo Başkanı, Kevin-Prince Boateng'in takımdaki geleceği hakkında konuştu.


Sassuolo Başkanı Giovanni Carnevali, Goa.com'a verdii demeçte "Hiçbir zaman onu beklemeyeceğimizi söylemedim. O röportaj kiralama sözleşmesi sona ermeden önce yapıldı ve biz hala Barcelona'nın niyetini bilmiyorduk. Ben sadece Barcelona'nın Boateng'i isteyip istemediğini bilmediğimi söyledim. Eğer onlar oyuncuyu başka bir İspanyol kulübüne kiralasaydı ya da bize geri dönseydi bu röportaj 30 Haziran'dan sonra yani sözleşmenin bitişinden sonra yayınlanırdı" ifadelerini kullandı.


Boateng'in Sassuolo'ya dönmesinden sonra neler olacağını göreceklerini belirten Carnevali, "Şimdi o geri döndü ve ne yapmak istediğine karar vereceğiz" dedi.


(Goal)