Takım arkadaşlarıyla olan ilişkisini yorumlayan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Ben İnönü Stadı'nda da oynadım. Orası benim için çok başkaydı. Zaman geçiyor gelişmek gerekiyor. Biz de Vodafone Park'a geçtik. 

İşler iyi gidiyorsa, takım iyi oynuyorsa o gün o maçı kazanmama ihtimalin yok. Seyirci sana büyük güven veriyor. Böyle bir taraftar yok gerçekten. Ancak işler kötü gidiyorsa gerçekten çok zor oluyor her şey. Özellikle kanatlarda oynayan arkadaşların işleri zorlaşıyor.

Şaka bir yana benim hayatım boyunca gördüğüm en güzel taraftar ve en güzel stad Beşiktaş'ta.

Boateng ilk geldiğinde "ona çok büyük keyif alacaksın" dedim. O bana "biliyorum arkadaşlarım bana bahsetti" dedi. Ben de ona "arkadaşlarına bakma hayal edemeyeceğin bir ortam" dedim. Boateng ilk Gaziantep maçından sonra, yanıma geldi, o maçta gol de atmıştı. "Gerçekten haklıymışsın, ben burada kalmak istiyorum" dedi.

N'Koudou gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. Çok iyi bir futbolcu ve çok iyi birisi. Ben ona "çok iyi futbolcusun ama bana asist yapamıyorsun" diyorum. Takılıyorum ona. O da bana takılıyor, "ben sana pas veriyorum sen atamıyorsun" diyor.

N'Koudou gerçekten çok özel bir futbolcu ve çok özel bir kişilik. Sürekli güler yüzlü ve keyifli birisi, Allah onu hiç ağlatmasın.

Takım arkadaşlarımı çok özledim. Hem Türk hem yabancı arkadaşlarımı çok özledim. Onlar da evde hem çalışıyorlar hem de oyun oynuyorlar Playsttion oynuyorlar. Onlar da çok sıkıldı gerçekten Bir an önce buluşmak istiyor."

duhuliye.com