Eski golcü Bobo’nun, İstanbul ziyareti sırasında Beşiktaş yönetimine Flamengo’nun 140 gollü yıldızı Pedro’yu önerdiği ortaya çıktı.
Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi öncesi İstanbul’a gelen siyah beyazlıların eski golcüsü Bobo’nun ziyareti sırasında kulübe oyuncu önerdiği ortaya çıktı. Daha önce teknik direktörlük yapmayacağını ve bir menajerlik şirketinde çalıştığını açıklayan Brezilyalı futbolcunun Flamengo’nun golcüsü Pedro’yu önerdiği ortaya çıktı. 1 Ocak 2021’den bu yana formasını giydiği Flamengo ile 270 resmi maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 140 gol atarken, 34 de asist yaptı.
BAJO’DAN KARTAL’A SEViNDiRiCi HABER
Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği oyuncular arasında yer alan Mahmudu Bajo, Dunajska Streda’dan resmen ayrıldı. 20 yaşındaki önlibero, sosyal medya hesabından kulübüne teşekkür ederek taraftarlara veda etti.
Hurriyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (16)
Alinabilirse super adam. Tarzi inanilmaz sekilde Edinson Cavani'ye benziyor. Ama gecen sene buyuk sakatlik yasadi.
hem sakatlık sorunu olma ihtimali var hemde çok pahalı. Yani sakatsa gelmesin, değilse zaten gelmez...
@Erman ağca Orada mantık aldığın santraforun üst düzey olmasının yeterli olmadığı. Immobile yi iyi bir kadroya koysan seni şampiyonluğa oynatır (eder edemez ayrı ama oynatır) öyle çöp birisi değil. Sen kenardan içeri girme, duran topları leş gibi kullan, sıfıra inip içeriye kesme, savunma arkasına sarkma nasıl gol ataacaktın kapanan takıma?? Larin-Ghezzal ile şampiyon olduğumuzda en uçta son maçlarda Gökhan Töre oynamadı mı hocam?? 3. olmamızın sebebi Immobile değil yani mantık orada kanat alman tek santraforla olmaz. Yunus Akgün-Barış Alper 19 gol atmış sadece ligde ki Barış Alper geçen senin yarısı falan oynadı. Senin kanatların 20 gol zorlamazsa santrafor Gyokeres olsa da kurtarmaz mantık o.
pedro brezilya liginde iyi bir golcü evet fakat geçtiğimiz sezon çapraz bağ yırtığı yaşadı. şuan bile kadroda 11 e giremiyor. yeni iyileşti. bu tür sakatlıkların tekrarlama ihtimali yüksek ve futbol hayatının sonu olabilir. bedava ve düşük maaşa gelirse belki... pedroyu elinden çıkarmak istiyor ve boboyu salmışlar:):):):):)
Alınsa çok harika iş olur da adamın piyasa değeri bile 23 milyon avro. Almak çok masraflı olur. Ama alınsa çok fena olur onu da diyeyim. Promise David de olabilir daha uygun maliyete. Sıkıntı şu işte sen alıyorsun üst santrafor kanatlar, bekler çöp o zaman anlamı yok. Immobile berbat bir santrafor değil evet bu sezon takımla beraber iyi oynamadı doğru gidip sen 2 tane üst kanat alsan Immobile den de ekstra 6-7 gol (en azından) alsan şuan 10 puan fazlan vardı.
Adam in suanki degeri 23 milyon euro. Brezilya ve arjantin takimlarindan adam almakta zordur kim bilir ne isterler biraz daha makul öneriler sunun. 100 milyonluk adam onerseler arastirmadan bilmeden bobo dediyse alin diyecek adamlar var.
Bugüne Kadar Beşiktaş'a Aidiyeti Olmayanları Dinleyip de Ne Olduğu Belirsiz Sıradan Düz Adamları Aldınız da Ne Hayrını Gördünüz? Bari Bobo'yu Dinleyin ve Pedroyu Alın Lütfen..
Bobo yu dinleyin alın bu adamı bize golcü lazım
Kesinlikle alalım. Necip uysal Tayyip Talha onur bulut imobile ile takas edelim üste parada verelim kurtulalım bu çöplerden
brezilyalı alın, bu futbolcular iddia mı oynuyor araştırılsın
Alinabilecek en iyi adam !! ama malesef alamayız Pedroyu
Kesinlikle alalım. Necip uysal Tayyip Talha onur bulut imobile ile takas edelim üste parada verelim kurtulalım bu çöplerden
Hatırlayanlar olabilir, italyadan ayrildiginda ismi bizimle yazilmisti, o gunden bu yana mutlaka alin dye yazıp duruyorum. Yani uzun zamandir alin alin alin diyorum ama bizler bitiklerin pesindeyiz! Pedro Tam olarak aradigimiz forvet. Havadan karadan farketmez, doser geçer. P. Schick olmuyorsa Flamengolu Pedro mutlaka alınmalı.
@undefined Önce araştirip öyle yorum yapın, böyle kendinizi rezil duruma düşürmemiş olursunuz. Fiorentina’da oynadi. 20 li yaşlarının başında!
@Ivan Karamazov işkembeden sallama bu oyuncu yurt dışında hiç oynamadıki flamengo harici bir takımda oynamadi
@Ivan Karamazov işkembeden sallama bu oyuncu yurt dışında hiç oynamadıki flamengo harici bir takımda oynamadi
Bobo baktı gelen yiyiyor giden yiyiyor.Azıcıkta ben yiyeyim demiş ;)
Bobo yamuk adam önermez...Alın işte bu adamı..
İşte böyle adamları istiyoruz. Buralarda bilinmemiş, genç, sürpriz yıldız ... Böylelerini bulun, alın... Bobo güvenilirdir, bizim çok sevdiğimiz futbolcumuzdu.