Fırat Günayer'in açıklamaları şöyle:

BEŞİKTAŞ'IN BOUPENDZA TEKLİFİ!

"Larin'in yerine planlamada bu tarz bir oyuncu almak istiyor Beşiktaş. Patlama gücü olan. Ve bu konuda da aslında ilginç bir şey, Larin'i çok da yeterli görmüyorlar. Beşiktaş ne olursa olsun kalmalı modunda değil. Larin'in tabii ki piyasası yükseldi. Milli takımın en çok gol atan oyuncusu oldu. Geçen sene 19 golü var. Değerli de bir oyuncu. Fizik kalitesi çok yüksek. Ama vazgeçilmez konumda değil Beşiktaş adına. Bence anlaşamayacaklar. Görüntü ona doğru gidiyor. Larin son anda bir U dönüş yapmazsa anlaşamayacaklar gibi gözüküyor. Orada da Boupendza seçeneklerden bir tanesi. Anlaşması var 1-2 yıl daha. Ama orada iyi oynamadı. Bu bir avantaj çünkü Katar kulüpleri bizim gibi 3 yıl beklesin, parasını verdik oynasın falan öyle bir dertleri yok. Para dertleri de yok. Oyuncu tutmadı mı gönderiyor. Beşiktaş "Alırsan bonservisini sezon sonunda seninle otururuz masaya." Ama bir böyle bir büyük bonservis verme düşüncesi yok. Ve kanat hücumcusu olarak düşünüyorlar bu arada."

LACAZETTE GÜNDEMDE VAR MI?

"Sözleşmesi sona eriyor. 20-25 milyon euro. O da çok büyük bir paraya gitmişti biliyorsun. İyi işler yaptı bu arada. Ama son bir senedir iyi değil. Arsenal de sözleşmeyi imzalamayarak niyetini belli etmiş. Arsenal de enteresan böyle bir oyuncudan hiç bonservis almadan vazgeçebiliyor. 11 milyon euroya yakın para alıyor yıllık. Ve çok da piyasası olan bir oyuncu. Bunu ben bizzat Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticilerine sordum 'Yüzde 1 ihtimal bile yok' dediler. Herhangi bu tarz bir niyeti olmamış. 11 milyon euronun Türkiye'deki karşılığı 5.5 milyon Euro. Bu miktar Beşiktaş'ın ödeyeceği bir rakam değil."

"MART AYINDA 3 TRANSFER"

"Maksimum 6 transfer yapacak Beşiktaş gelecek sezon için. Bunların da üçünü Mart ayında açıklamayı düşünüyor. Tarihinde herhalde bir ilk olabilir Beşiktaş adına. Bayağı bir resmi açıklama yapmayı düşünüyorlar Bence gerçekten yeni bir dönem açar böyle bir şey yaparlarsa. Batılı ve mantıklı bir hareket olur."