İşte Aybaba’nın HABER1903’e yaptığı açıklamalar:

-HER ŞEYE RAĞMEN ZİRVEYE ADIM ADIM GİDECEK TAKIM BEŞİKTAŞ-

Beşiktaş’ın Ankaragücü karşısında aldığı 3 puanın önemine değinen Adnan Aybaba; “Bu galibiyet çok önemli ve anlamlı. Ankaragücü çok etkili bir takım, Fenerbahçe’yi yendi. Fenerbahçe’yi şu an herkes yeniyor ama olsun. Moralli bir takım. İsmail Kartal ile iyi bir takım oldular. Böyle bir takıma karşı 3 puanla çıkmak lazımdı. Çünkü yarıştan kopuyorsunuz. Lig o kadar enteresan hale geldi ki Başakşehir aldı başını gidiyor. Fenerbahçe kendi derdine düşmüş, Galatasaray sakatlıklarla uğraşıyor, Beşiktaş’ın şu aralar puan toplaması lazım. Her şeye rağmen en dengeli ve zirveye adım adım gidecek takım Beşiktaş” dedi.

-BU ÇOCUKLAR BEŞİKTAŞ’IN GELECEĞİ-

Beşiktaş’ta genç oyuncuların performansına dikkat çeken Aybaba; “Beşiktaş, geleceğini de kazanmaya başlıyor. Güven’i görüyorsunuz. Dorukhan ve Fatih Aksoy oynuyor. Pırıl pırıl çocuklar. 3 oyuncuyu kazansan en az 5 milyon Euro’dan 15 milyon Euro yapar. Şenol hocaya büyük iş düşüyor. Zamanını ayarladı ve birden oynatmaya başladı. Belki de bugünü bekledi. Bu çocuklarla devam etmek lazım. Sadece yoklukta değil varlıkta da oynatmalıyız. Bunlar Beşiktaş’ın geleceği. Beşiktaş’ın başarılarında hep genç oyuncular yatıyor. Genç oyuncularla takımın fizik gücü, koşu kapasitesi de arttı. Beşiktaş, mücadele ediyor ve iştahlı bir takım oldu. Beşiktaş, iştahını kaybetmişti ve geri geldi. Bir maçlık olmasın, devamı gelsin. ” dedi.

-LJAJIC’İ DESTEKLEMEK LAZIM-

Ljajic’e özgürlük verildiğinde performansının ortaya çıktığını söyleyen Adnan Aybaba; “Ljajic’e güven ve özgürlük verdin. Sen ona ‘Şurada oyna, buradan çıkma, şunu yap’ dersen olmaz. ‘Sen bu takımın liderisin, bu takımı yönet’ dersin. Ljajic öne çıktı ve şimdi iyi oynuyor. Ama bu ‘Oğuzhan’ı kaybedelim’ demek değildir. O da rekabetin içerisinde olsun. Şu an Ljajic’i desteklememiz lazım. Bugün Ljajic, yarın Quaresma, Babel öne çıkar. Pepe gelecek. Karius, kendini buldu ve daha iyi olacak. Beşiktaş, bu haftalarda galip gelmeli. Çünkü Başakşehir hariç rakiplerde sorun var” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER