Ozan Biber'in açıklamaları şöyle:

"Bu dava 2 Haziran 2016'da açıldı. Bu toplu üyelikler, usüle aykırı üyelikler, yıllık üyelik aidatı başkaları tarafından ödenen renkliler, sendikacılar, tek bir davada altı kola ayrılıyor. Bu dava sadece renklilerin ihracı değil, seçimle ibranın iptali...

Bu davayla ilgili 25 mart 2019'da mahkeme bir karar aldı. Orada 2 nolu kararda 2014 ile 2015 yılları arasında tüzüğe aykırı yapılan üyeler 2014-2015 yılları arasında toplu üyelik aidatları ödenenler cari hesaba mahsuba yapılan üyelikler bunların hepsini bana gönder diyor kulübe, denetlemek için.

Sonra bir ara karardan sonra bir celse olmadan müzekkere yazılıyor savcılık tarafından. Bana hesap hareketlerini gönder şeklinde. Müzekkere de 5 Nisan'da yazılıyor. Müzekkere de elden takipli sistem var. Bizim avukatımız isim yazıdırıyor elektronik ortamda. Çocuk gidiyor evrakı teslim ediyor denetlemeye yani 25 mart birinci karar, 5 nisan ikinci karar.

Bu kulübe 5 Nisan'da gidiyor. 5 Nisan'dan 8 Temmuz'a kadar bunlar mahkemenin 5 tane rica değil emir verdiği kararı uygulamadılar. 4 ay sora ayın 8'inde biz dosyamızı sunduk dediler dava dosyasını ama ne sunduklarını bilmiyoruz. Mahkemenin istediklerini mi sundu? Mahkeme diyorki ben 5 kalem istiyorum 5 top sen bana 1 top veriyorsun, olmaz bu da suç. Feyyaz Tuncel de buradan yola çıkarak aklı sıra kurumsallığa aykırı bir şekilde seçimlerden önce açtığı bir Twitter hesabından bir tweet atıyor. Notlar kısmından not alıyor telefonundan. Halbuki bu aldığı da etik değil. Aslında buna da itibar edilmemeli gazeteciler tarafından haber yapılmamalı. Biz de bunu okuyoruz. Ben tabi oturdum açıklamayı yaptım çok kibar, nazik, resmi... 3 adet de evrakı gömdüm. İşi bitti. Bu kadar...

Peki biz kimiz? Biz 11 davacıyız. Tüzük değişikliğinde yapılan usülsüzlüklere karşı Beşiktaş kulübünün haklarını savunan davacılar. Feyyaz Tuncel biliyor bizim kim olduğumuzu. Biz hakkımızı kullandık...

Beşiktaş kulübünün sunduğu dosyayı görmedik

Beşiktaş kulübünün mahkemeye sunduğu dosyayı daha göremedik. Feyyaz Tuncel efendi nelere riayet etmiş. Tabi bakılacak incelenecek. Ondan sonra diyeceğiz ki mahkeme 5 emir vermiş sen 1'ini yerine getirmişsin sen bağımsız denetleme kurulu değilsin!

'Bilirkişi raporunu engellediler'

Ama davadan 3 gün önce önemli olan bu. Davadan 3 gün önce dosyayı sundum demesi detayını bilmemekle beraber. İkincisi bu dosyayı 5 ay attırdı. Üçüncüsü dün bilirkişi raporu hazırlanmış olsa biz o davayı kazanıyorduk. Feyyaz Tuncel dosyayı vermediği için hazırlanamadı bilirkişi raporu.

Top çeviriyor Feyyaz Tuncel. Ahmet Nur Çebi ile çalışıyor. Ahmet Nur Çebi ile ilişki halinde. Ben biliyorum erken seçim mi olacak? Adalı da istifa edip gidecek. Umut geldi bilmem ne. Biz bunları biliyoruz. Ama bu dava onlar için açılmadı. Bu dava Gürsel içinde Aras içinde açılmadı yani. Durum bu. Biz namuslu olan tarafız abi."

Özel Haber / Duhuliye.com