Ali Ece'nin öne çıkan sözleri şöyle:

ELEŞTİRECEĞİM KİŞİ İSMAEL DEĞİL 

Valerien Ismaël, genel vücut dili olarak Beşiktaş taraftarının bir kısmının bayağı seveceği bir isim... Ama şöyle bir şey var... Oyun ışık verdi fakat skor tabelası ışık vermiyor. Aynı Trabzon maçındaki gibi. Ve bu yüzden eleştireceğim kişi Bayern İsmail değil... Ben Ismaël'i, karşısındaki Türkiye Ligi'ndeki yarısının, yani Giresunspor tarzı takımların,  can havliyle Giresunspor gibi yani geriye kapanarak hatları hiç bozmadan oynarken ona bir çözüm üretememesi nedeniyle, bir dahaki sezonda eleştiririz. Yani, o tip maçlarda yine puan kaybolursa eleştiririz

İKİ BÜYÜK MAÇTA DAHA İYİ OYNAYAN BEŞİKTAŞ'TI

Bu iki büyük maçta, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında Beşiktaş daha iyi oynayan taraftı. En azından daha etkili gözüken taraftı. Oyun Valerien Ismaël'in istediği şekilde oynandı. Fenerbahçeli oyuncular, İsmail Kartal'ın futbolunu oynayamadı. Eksiklerden dolayı ama öncelikle Valerien Ismaël'in oyun tarzı olan, Maksimum 3 pasla rakip kaleye gitme oyunundan dolayı oynayamadılar. Yani hücum pres... Artı, Ghezzal'ı kullanabilmiş olman. Ghezzal'ı bir dahaki sezon burada, daha uzun süre kullanabilir. 

GELECEK SENE TAKIMDA YOKSAN PENALTIYI NEDEN SEN ATIYORSUN? 

Ama bu forvetlerle hiçbir şey olmaz. Sen daha yeni Trabzon maçında penaltıyı kaçırmışsın. Ghezzal varken penaltıyı kullanmak ne haddine senin!? Ghezal geçen sene şampiyonluk maçında, herkesin,  Sergen Yalçın'ın stresten öldüğü böyle gergin ortamda penaltıyı atıp şampiyonluğu getirmiş adam. Sen niye hâlâ topun başına geçip en kötü şekilde atıyorsun? Ayrıca, penaltıyı kiralık oyuncuyu niye atıyor abi? Seneye kalmıyorsan yani, niye kullanıyorsun?