Levent Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"BU HESABIN GÖRÜLMESİ LAZIM"

"Zaten uzunca bir süredir bu tahkikatın yapılması lazımdı. Bunun için mücadele verdik zaten. Bunun için Fikret Orman'ın listesinden istifa ettim zaten. Çünkü bu harcamalar, bayağı yüksek miktarda ve usulüne uygun görünmüyordu. Bu sebeple de devam etmemin anlamı olmadığını düşündüm ve bunun takipçisi olunması gerektiğini söyledim. Fakat ne yazık ki epey zaman geçtikten sonra harekete geçildi. Bu hesabın görülmesi lazım. Yapılan raporlarda birçok şey açıkça görülüyor. Eğer haklılarsa da Fikret Orman ve arkadaşlarının kendisini savunması için bir fırsat."

"BU OLAYIN AYDINLIĞA KAVUŞMASI GEREKİYORDU"

"Beşiktaş'ta bu boyutta ibra edilmeyen ilk yönetim olmuşlardır. Dolayısıyla hesap sorulacağı noktasında en büyük organ olan kongremiz, karar vermiştir. Bu doğrultuda da yönetim kurulu görevini yaparak, bu konulardaki iddia edilen zararların, usulsüzlüklerin incelenmesi konusunda sıkı takipçi olunması gerektir. Bunun da yapılacağına inanıyorum. Beşiktaş camiasında bu olayın aydınlığa kavuşması gerekiyordu. Hem idari hem de mali yönden ibra edilmemesi de bunu gösterir. Hesap çıkar, aklanan aklanır. Sorumlu olanlar da gerekli cezayı hak eder."

"KUSURU OLAN BEDELİNİ ÖDER"

"Önceki dönemlerde 6.5 sene Ahmet Nur Çebi de Fikret Orman'la aynı yönetimdeydi. Bu sebeple de tabii ki hem başkan hem de yönetimle ilgili yapılacak bir soruşturmadır. Dolayısıyla kusuru olan bunun bedelini ödeyecektir. Ahmet Nur Çebi de bu konuda kendisini savunacaktır."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ