Ali Ece şunları söyledi:

O TRANSFERİ YAPMADIKTAN SONRA BENİM İÇİN ZAMAN KAYBI, TEFERRUAT... 

Yönetimde kim değişirse değişsin, başkan Valerien Ismaël'in arkasında mı durur, yanında mı durur, önünden mi durur bilemem... Ama Kim Min Jae, Marcao, Vitor Hugo ayarında bir stoper almadıktan sonra takımın teknik direktörü Sergen Yalçın da olsa, Önder Karaveli de olsa, Şenol Güneş de olsa Slaven Biliç de olsa Beşiktaş seneye şampiyon olamaz. O transferi yapmadıktan sonra geri kalan her şey benim için ayrıntı, teferruat, zaman kaybı... 

BAŞKANLIĞIN GEREĞİ OLARAK YAPMANIZ GEREKEN... 

Önce o stoperi bir alacaksın. Sonra düşünürsün, 3'lü mü oynuyorsun 4'lü mü oynuyorsun. Sayın başkan ilk geldiği zaman diyordu ki "Ali'ciğim şöyle şöyle sözleşmeler var. Bunlar bizim en büyük dezavantajımız."

Hepsinden çıkıyorsunuz başkanım. Maaş yükünden kurtuluyorsunuz. Yapmanız gereken, başkanlığın gereği olarak; 

1) Bu takımın bu sezon gol atamama sorunu var. Bu sorun, teknik direktör sorunundan çok daha büyük bir sorun. Bütün teknik direktörlerin başını yiyen bu... 

2) Stoper sorunu var. 

SENİN SAVUNMAN VE FORVETİN ZAYIF 

Sen eğer, çok iyi oynadığın maçta Kayserispor'a yenilip Türkiye Kupası'ndan elendiysen, başta Batshuayi ve Larin'in atamadıkları yüzünden ve Montero'nun hatalarından elendin. 
Sen bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde puan alamadıysan yine aynı şekilde bulduğun hiçbir pozisyonu gole çeviremediği için. Dortmund' la karşı karşıya kalıyorsun, atamıyorsun. Dönen pozisyonlarda da sürekli pozisyon veriyorsun. Senin savunman ve forvetin zayıf. 

BU İKİ TRANSFER YAPILMADIKÇA BAŞKANLIĞA HİÇ GEREK YOK 

Orta sahaya Gedson Fernandes'i aldınız. Forvet hattına da Gedson Fernandes'in oluşturacağı etkiyi oluşturacak bir oyuncu almanız şart oğlu şart. Başkan olarak belki oyların hepsini alabilirsiniz. Rakip sıfır oy alabilir. Rakip çıkmayabilir. Ama bu iki transferi yapmadıktan sonra başkanlığa devam etmeye hiç gerek yok.