Hayri Ülgen'in açıklamaları şöyle:


"DORTMUND MAÇINDAN BERİ BEŞİKTAŞ'I SAHADA GÖREN VAR MI!"

"Beşiktaş, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde elindeki bütün kredileri tüketti. Beşiktaş, bu kadroyla bu kadar sakat veriyorsa, bu kadar başarısızsa sorumlular hem başkan ve yönetim hem de teknik heyettir. Çünkü takımı iyi yönetemiyorlarsa bir çözüm bulmaları gerekiyor. Eğer bu kadar sakatlık yaşanıyorsa Sergen hocanın sağlık ekibinde bir sıkıntı var. Sezona geçen seneki bir moralle başladılar. Ama Dortmund maçından sonra Beşiktaş takımını sahada gören var mı? Belki biraz Galatasaray maçı... Hakemler konusunda haklı olunan noktalar çok. Ama takıma bakıyorsun fizik, kondisyon yok. Birebir mücadele yok. Bunu da teknik heyetin sağlaması gerek."

"ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ"

"Şimdi sıkıyönetim, olağanüstü hal ilan edilecekmiş. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Puan farkı 10 oldu. Trabzonspor'u yenmiş olsaydın, puan farkı sadece 4 olacaktı. Bu şansı kaybediyorsan o zaman oturup düşüneceksin. Kazanılacak zafer de kalmadı. Şampiyonlar Ligi gitti. Türkiye Ligi de elimizden gidiyor. Bir tek Türkiye Kupası kalacak. Onun da hiç faydası yok. Sergen hoca artık son haklarını kullanıyor. Evet, geçen sene çifte kupa kazanıldı ve biz de takdir ettik. Ama sezon başından Beşiktaş'ta büyük bir düşüş olduğunu herkes görüyor. Haftalar öncesinden söyledik. Ben bunu görüyorsam, Sergen hoca ve yönetim görmüyorsa konuşmak lazım." 

"YÖNETİM PASİF KALDI"

Beşiktaş, ülkenin en önemli kulüplerinden biri. Diğer yönetimlere bakınca hakem konusunda Beşiktaş yönetimi biraz pasif kaldı. Beşiktaş yönetimi, masaya yumruğunu vurduğu zaman ses getirirdi. Beşiktaş'ın ayrıca onlarca kas sakatlığı yaşadı. Yıllarca futbol oynadım. Bu kadar kas sakatlığı varsa sağlık ekibine sormak lazım. Yönetim ve teknik heyet bunu sorgulamıyorsa orada bir boşluk var demektir. Ya da Sergen hoca ile yönetim arasında bir sıkıntı var. Futbol bir ekip işi. Bir takım ruhu gerekli. Geçen sene şampiyonluk böyle geldi. Bu sene bunları görmüyorum. Gözlemim bu. İlk 4 maçta gol yemeyen bir Beşiktaş vardı. Sonrasında tüm maçlarda gol yedi takım. Bunun da araştırılması gerekiyor.

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ