Hayri Ülgen'in açıklamaları şöyle:

"GOLLERİ ATAMAZSAN TESLİM OLUYORSUN"

"Öncelikle Sergen Yalçın'ın maç öncesi açıklamalarını çok beğendim. 'Biz kendimizi tartacağız' dedi ve tarttı. İyi oynadık, iyi mücadele ettik ama gol yollarında eksiktik. Dortmund takımı sistem takımı. Savunmaları kötü ama hücumda çok etkililer. Gollü bir maç olacağını söylemiştim. Beşiktaş'a bakıyorsun, ilk 15-20 dakika içerisinde 2-3 pozisyon yakaladı. Ama bu pozisyonlarda golü atamıyorsan rakibine teslim oluyorsun." 

"KENDİMİZİ TARTTIK, İYİ OYNADIK"

"Dortmund dünyanın her zaman önemli takımlarından biri. Yakaladıklarını attı ve ilk yarıda 2-0 öne geçti. Beşiktaş ikinci yarıda da iyi oynadı, geç de olsa golü buldu. Aynı pozisyonlarda Dortmund olsaydı farklı olabilirdi. Larin'e bakıyorum koşuyor koşuyor ama sonuç yok. Dortmund daha sistemli, daha akıllı oynadı. Sergen Yalçın'ın dediği gibi kendimizi tarttık. Zaman zaman iyi oynadık. Ama gol noktalarında etkisizdik. Avrupa ile yarışmak için gol yollarında iyi olmak şart."

"ELENSEK DE AVRUPA LİGİ'NDE DEVAM EDİLMELİ"

Gruptan çıkmak için bu maçta mağlup olmamalıydık. Ajax gitti, deplasmanda Sporting'e 5 attı. Kuralar gelince hemen gruptan çıkılacağı söylendi. Ama Beşiktaş'ın kadrosu Şampiyonlar Ligi kadrosu değil. Keşke sezon başında oturaklı bir takım olsaydı, şanslarımız yüzde 50-50 derdik. Şampiyonlar Ligi'nden elensek de Avrupa Ligi'nde devam edilmeli. Sporting'in önünde bitirmeliyiz. Dortmund ve Ajax kalite olarak bizden üstte. Gerçekleri söylemek gerek.

"ANTALYA MAÇI TEHLİKELİ"

"Antalya yaralı bir takım. Yaralı takımlardan korkarım. Ersun Yanal'ın durumu biraz sallantıda. Onun için bu maça çok büyük önem verecekler. O nedenle ben Beşiktaş'ın Beşiktaş gibi oynarsa kazanır. bu ligin üstünde bir Beşiktaş kadrosu var. Beşiktaş, Türkiye Ligi'nde her türlü iş yapar."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ