Ersin Düzen Vole youtube kanalındaki Yazı Tura içeriğinde şunları aktardı:

BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM BEKLENİYOR 

Valerien Ismaël mevcut kadroyla kendi oyununu göstermeye, oturtmaya çalışıyor ama o da biliyor ki biz de biliyoruz ki bu oyuncu grubu değişecek.

Yani şu anda sahaya çıkan 11'den seneye belki dört tanesi, belki beş tanesini görebileceğiz. Hatta bazılarında soru işareti var. Çünkü acaba transfer olacaklar mı? Olmazlarsa diyelim. Ersin, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Rosier. . Gedson Fernandes var. Yedekten Emirhan'ın gelebileceğini görüyoruz. O yüzden Beşiktaş'ta büyük bir değişim bekleniyor. 

ÇEBİ'NİN DE İŞİ ÇOK ZOR 

Nasıl ki Ali Koç'u, Galatasaray'ın yeni başkanını gerçekten hararetli bir transfer dönemi bekliyorsa Ahmet Nur Çebi'nin de işi çok zor. Yeni bir kadro oluşması lazım ki hocanın istediğine karşılık bulabilsin. O yüzden bu sezon, göreve geldiği andan itibaren de daha maça çıkmadan da aynı söylemlerimi ifade etmiştim. Yine ben hala aynı noktadayım. Ben bir şeyler görüyorum Valerien İsmael'de. 

BELKİ HOCA DA FRENE BASMAK İSTEMİYORDU AMA... 

Mesela derbi mücadelesinde iki tane zorunlu değişiklik yaptı. Umut Meraş'la ve Serdar. Ama bence eğer Umut Meraş'ın sakatlığı olmasa Necip girdi ya... Orada Pjaniç'i sokacaktı. Hani 70-75'ten sonra takım birazcık durdu ya. Aslında iyi de oynuyordu. Fenerbahçe'yi yenebilirdi..

Belki hoca da frene basmak istemiyordu. Pjaniç'le beraber, oyunu da eline almışken belki biraz daha rakibe baskıyı devam ettirmek istiyordu ama sakatlıklar da onun planını bozdu.

Can'ı alırken bir anda Atiba'yı mecburen dahil etmek zorunda kaldı. Mesela Güven hakkını verdi ama Nkoudou'dan karşılığını alamadı. Ama Nkoudou'yu da sokmasan, kardeşim bir hafta önce beş dakikada maçı değiştirdi; hadi artık Nkoudou'yu sokun diyecekti insanlar.

Öyleydi ama karşılığını bulamadı. Bu yüzden Valerien Ismaël'i bu oyuncu grubuyla değerlendirmek bence çok hakkaniyetli değil.