Adnan Aybaba'nın açıklamaları şöyle:

"EĞER GÜNLÜK HAREKET EDECEKSEK..."

"Önder hoca güzel işler yaptı. Ancak şunu da sormak lazım; Önder hoca Kayseri'yi yenemeseydi, Süper Kupa'yı alamasaydı, bu iyi sonuçları almasaydı, kalır mıydı, kalmaz mıydı? Eğer güne göre hareket edeceksek o zaman Önder hocanın devam etmesi lazım. Ancak uzun yıllar için bir planlama düşünülüyorsa farklı bir yol izlemek lazım. Ancak biz onu yapmıyoruz, sadece günü yaşıyoruz."

"YOKLUKTA GENÇLER, VARLIKTA İSE ABİLERİ!" 

"Bu kadar milyon eurolar verdiğin oyuncuları oynamama nedeni hastalık, sakatlık. Onlar varken bu gençleri oynatabildin mi, oynatmadın. Yokken oynatıyorsun, bu da bir çelişki. Welinton, Montero ve Vida var. Bu üçü varken Serdar'ı oynatabilecek misin? Bunu soralım. Alex döndü, Pjanic tamam. Josef, Atiba, Mehmet Topal, Oğuzhan, Salih var. Bunlar varken Emirhan oynayacak mı? Yoklukta gençler, varlıkta ise abileri. Bu böyle olmaz."

"ÖNDER HOCAYI KORUMAK LAZIM"

"Eğer başka biri, özellikle de yabancı hoca gelecekse de Önder hoca yoluna devam etsin. Sergen hoca gibi bir hoca, 2 kupa kazanmasına rağmen gitti. Bu işler böyle. Önder hocayı korumak lazım. Yarın 2-3 maç kötü gittiğinde Önder hocaya sahip çıkıp çıkmamak önemli."

"BEŞİKTAŞ'IN HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSI VAR"

"Beşiktaş'ın hala şampiyonluk şansı var. Bu konuda da çok iddialıyım. Trabzonspor için 2. yarının hiç de ilk yarı gibi geçmeyeceğini düşünüyorum. Beşiktaş geçen sene de puan farkına rağmen şampiyonluğu kazandı geriden gelip kazandı. Üstelik Fenerbahçe ve Galatasaray'la yarışarak."

"BU OYUNCULARA KÖTÜLÜK YAPIYORSUNUZ"

"Zamanında Beşiktaş'ta bir tane Muhammed vardı, ne oldu? Maradona ve Messi dediler futbol hayatı bitti. Emirhan ne yaptı da bu insanlar birden hayranlık duydular? Bu oyunculara böyle yaparak kötülük yapıyorsunuz. 30 dakika oynayarak bir oyuncuyu böyle lanse ederseniz kamuoyuna sonu Muhammed gibi de olabilir. Ama çok büyük baskı altında kalabilir. Biraz daha oynasın da görelim. Serdar'ı da görelim. Diğerlerini de Ersin ve Rıdvan gibi görelim. Bana göre Emirhan normal bir altyapı oyuncusu, hiç de öyle abartıldığı gibi değil. Çünkü çalışması ve kendini geliştirmesi lazım. Böyle yaparsak yarın bir gün kaybederiz. Fenerbahçe'de de Arda vardı, aynı şeyler yaşandı."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ