Hayrı Ülgen'in açıklamaları şöyle:

"BU POLİTİKA, GÜNÜ KURTARMA POLİTİKASI"

"Beşiktaş yönetimi, bence hem hatalı hem de geç kalınmış bir programın içerisine girdi. Çünkü senin elinde bir Rıdvan gibi bir oyuncu varsa Ersin gibi bir kaleci varken sen bunları ucuz fiyatla satacaksın. Sonrasında 32 yaşındaki stoperi 2+1 transfer edeceksin. O zaman Vida neden gönderildi? İlerisi için Beşiktaş'a umut doğacak transferler yapılması gerekirken Beşiktaş'ı daha sanki günü kurtarmaya çalışan bir politika izleniyor. Beşiktaş bu olmamalı. Beşiktaş böyle devam ederse böyle transferler yaparsa buna da ben açıkça söylüyorum, 6 ay sonra olağan üstü kongreye gidilir. Sen elindeki Rıdvan'ı 3-4'e vereceksen bunların yerine kimi koyacakasın? Ben iyi bir Beşiktaşlıyım ve bu olmaması lazım. Böyle bir politika izlenmemesi lazım. 

"BU SENE DAHA ZOR ŞARTLAR VAR"

"20 yıl sonra Avrupa'ya gidemeyen bir Beşiktaş var. Bu sene daha da zor şartlar var. Yönetime bakıyorum eskiden yönetime Süleyman Seba Türkiye'nin belirli noktalardaki insanları alarak yoluna devam ederdi. Şimdi Beşiktaş'ı tanıyan kaç tane yönetici var anlıyormuş değilim. Bunları söylemeniz lazım. Kimse söylemiyor ama ben söylemek mecburiyetindeyim. Ben taraftar gözüyle bunları söylüyorum. Dünyanın en güzel taraftarı Beşiktaş'ta ama bu taraftar bunu hak ediyor mu? Bence değil. Kusura bakmasınlar."

"CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'A HİZMET ETTİ AMA..."

"Şimdi Cenk Tosun konuşuluyor. Bu 2-3 senedir zaten futbol oynamıyor. Sakatlıktan çıkmış. Beşiktaş'ın enerjik dişe diş mücadele eden futbolcuya ihtiyacı var. Beşiktaş transfer yapacaksa Cenk Tosun'a değil, Beşiktaş'ın geleceğine yönelik, takımı kurtaracak koşan kondisyon iyi fiziği olan oyuncular lazım. Cenk Tosun tabii Beşiktaş'a hizmet etti mi? Etti.. Türk futboluna hizmet etti. Ama her şeyin bir zamanı var. Futbolda dün yoktur. Bugün ve yarın vardır."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ