Her sezon merakla beklenen ve taraftarın yoğun ilgisiyle karşılanan yeni sezon formalarının Temmuz ayı içinde satışa çıkması beklenirken, Beşiktaş taraftarı forma tasarımlarını ve fiyatlarını bekliyor.

Yeni göğüs sponsoru Rain ile birlikte tasarımda da değişikliğe gidecek olan yeni sezon formalarının beyaz, çubuklu ve alternatif forma olarak satışa sunulması bekleniyor. Önümüzdeki sezonun fiyatları ise taraftarı zorlayacak cinsten.

Ezeli rakip Galatasaray'ın yeni sezon forma fiyatını 799 TL olarak belirlemesiyle birlikte gözler Beşiktaş formalarına çevrilmiş durumda. Beşiktaş'ın forma satış fiyatının da 700 TL'nin üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Düşünülen fiyatların taraftardan tepki alacağını düşünen Beşiktaşlı yetkililer, yüksek fiyatlara gerekçe olarak döviz kurunu gösteriyor.

700 liranın üzerindeki fiyatlarıyla birlikte, Beşiktaş forması geçen seneye oranla yüzde yüz zamlanmış oldu. Geride bıraktığımız sezonun formaları 360 TL fiyatla satışa sunulmuştu.

Beşiktaş yönetiminin forma kalitesine göre değişik fiyatlardan forma çıkararak hem tepkileri biraz olsun azaltmayı, hem de taraftarın her kesiminden forma geliri elde edebilmeyi amaçladığı, edindiğimiz bilgiler arasında.

Bu noktada Beşiktaş taraftarına soruyoruz: Yeni sezon forma fiyatlandırması sizce nasıl olmalı? Belirtilen fiyatlar forma alım gücünüzü etkileyecek düzeyde mi?

Görüşlerinizi bekliyoruz...

Duhuliye.com