"BATSHUAYI BU SENENİN EN İYİ TRANSFERİ"

"Her şeyden önce şunu söylemek isterim; Batshuayi, Türkiye'deki en iyi santrfor. Belki gol atamadı ama bu adam rakip kaleleri her zaman tehdit eder ve kendisine gol pozisyonu hazırlar, atar. Bundan Beşiktaşlılar'ın hiç şüphesi olmasın. Beşiktaş, bu senenin en iyi transferini yaptı. Teixeira'nın attığı golü ise hepimiz gördük. Harika, mükemmel, ancak oraya atılırdı. Sadece ustaların atabileceği bir gol. Peki nasıl oynadı? Bekleneni tam veremedi ama normal. Daha yeni geldi, alışma süreci geçirecek, idman olarak futboldan uzunca bir süre uzak kaldı. Ondan şimdilik tam randıman beklemek haksızlık olur."

"10 KİŞİ KALANA KADAR MÜKEMMEL OYNADI"

"Salih Uçan'ın gördüğü kırmızı kart gerçekten büyük şanssızlık. Futbolda bunlar oluyor. Hayatında gördüğü ilk kırmızını gördü. Bu nedenle en ufak bir söz söylememek gerekir. Ancak şu bir gerçek ki Beşiktaş 10 kişi kalana kadar mükemmel oynadı. Atiba olsaydı daha iyisini oynar mıydı bilemem. 10 kişi kaldıktan sonra doğal olarak gol yememeyi düşündü ve bunda da başarılı oldu. Rakibine çok az pozisyon verdi. Ayrıca 2-3 gol pozisyonuna girdi. Önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu yaptılar."

"UMUT MERAŞ FAYDALI OLACAKTIR"

"Sol bek ve stoper takviyesi yapılmalıydı. Her zaman bunu söyledim. Beşiktaş doğruları görüyor. Montero'yu zaten biliyoruz, genç bir oyuncu. O bölgede oynayabilecek başka isimler de var, Mehmet Topal ve Necip gibi. Umut Meraş ise sol bekte. N'Sakala ve Rıdvan'ın savunma yönleri güçlü ama hücumda aynı görüntüde değiller. Umut Meraş futbolun iki yönünü de iyi oynayan bir oyuncu olarak faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ama bunu zaman gösterecek."

"MİLLİ ARA BEŞİKTAŞ İÇİN İLAÇ OLDU"

"Milli ara Beşiktaş için ilaç. Harika oldu. Takıma yeni katılan oyuncuların fizik olarak eksiklerini kapatması ve uyum sürecini atlatması açısından çok önemli. Beşiktaş bir takım olma yönünde daha ciddi adımlar atacaktır. Ben şuna inanıyorum; Kara Kartal bu transferleriyle, başındaki teknik direktörüyle ve her yönden arkasında olan yönetimiyle bu sezon taraftarına keyif verecektir."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ