25.06.2025 - 12:46
Sözcü yazarı Ercan Taner, Beşiktaş gündemine dair görüşlerini köşe yazısında değerlendirdi.
BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERLERİ
Bana sorarsanız bu takıma 10 transfer lazım. Bunun imkânsız olduğunu biliyorum. Serdal Adalı geçmişte çok önemli isimlere Beşiktaş forması giydirmişti. “Kamp dönemine 3 transfer yapacağız” açıklaması var. Merakla bu oyuncuları beklerken, şunu ilave etmeliyim: Oyuna iç sahada veya deplasmanda ağırlığını koyamayacak transfer girişimleri, takıma yine erken havlu attırır.
Sözcü/ Ercan Taner
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Nitelik ve nicelik den evvel lider karakterli ve oyun kurabilecek 2-3 oyuncu olsa yeter. Gerisi zamanla gelir
@Taşdelenli yav nitelik nicelik.. karakter...ne.. işte futbolu futbolcu gibi oynasın yeter...
Bir tane as kaleci iyi bir stoper udokai gonderebilirse iki stoper bir sağ bek bir sol bek göbek fena değil rafa var gedson var arkalarına iyi bir kesici bir sağ açık bir sol açık iyi bir santrafor.
Ercan taner dogru tesbit etmiş. 6 tane ilk 11 e direk oynayacak oyuncu, 4 tane de yedekten girip takıma katkı sağlayacak genc ve gelecek vadeden oyuncu alınsa süper olur.
Bak işte futbolu bilen insan nasıl belli oluyor az laf doğru söz 10 transfer lazım ne üçü beşi dalga mı geçiyorsunuz diyor kibarca
Enseyi karartacak bir durum yok. Lider stoper, çok iyi sol on ve çok iyi forvet ilk etapta bizi idare eder. Örnek defansa bir Marcelo- Zago-Pepe seviyesi, on sola prime Babel-Q7 seviyesi, forvete Mario Gomez-Demba Ba seviyesi bize klasman atlatir. Bir de kanat beke Rosier-Adriano seviyesi, ortaya Atiba-Joseph de Sauza seviyesi. 10 değil 5 üst düzey oyuncu ile yarışmacı oluruz. Geri kalanlar Mert Gunok, Rafa, Gedson, Paulista, Udokhai, Emirhan, DemirEge, Muci, Arroyo, halleder.
bu takıma çook ciddi sol ve sağ kolidorlara hem defans a hem hücümcu kanat olarak sadece 4 futbolcu buraya lazım ki kaldıki bu topcular direkt oynaycak şekilde olmalıdır , orta saha ya gedson nun yanına gerekli 1 adam ve forvet e en az 2 tane iş bitirici adam lazım hekimoğluda kalsın 3 forvet dönsün dursun lakin bu alanları yedeklemekte lazım ve unutmadan bu takıma kaleci de lazım mert e birşey olsa arkadaki adamların durumu ortada
ON TRANSFERİ ÇOK ABARTILI 5 TANE OLSUN KALİTELİ OLSUN, FORVET, SAĞ KANAT, SOL KANAT, ÖN LİBERO, SAĞ STOPER. BU TAKIMA ÇOK İVME KAZANDIRIR AMA KALİTELİ ŞART.
Fazla transferi doğru bulmuyorum, hocanin tespitinin doğru olduğunu düşünüyorum, iyi adam olsun üst düzey topçu olsun 3 transfer yeter, fazla transfer demek az maaş demek, onlarda ancak çöp dediklerimiz oluyorlar, az olsun ama öz olsun mesela osimhen olmasaydı gs şampiyon olamazdı, elbette osimheni istemiyoruz ama osimhen etkisi yapacak 3 adam olsun yeter. Yine bakıyorum, 7 transfer lazım. 10 transfer lazım, yok 15 transfer lazım diyenler var, babalarının petrol kuyuları beşiktaşa kaldı ya bol keseden transfer yapıyorlar, ee pes doğrusu,
EN ÖNEMLİSİ KALECİ MEVKİSİNE YÜKSEK PROFİLLİ A KLASMAN BİR İSİM ŞART ‼️‼️‼️
Sağ kanat,sol kanat,santrafor,stoper,6 numara,sağ bek,sol bek bu bölgelere 7 net transfer zaten şart.
Ercan abi senin yorumlarini özlemistim. Kisa ve net dedin. Ve aynen öyle! Iyi ki varsin. Ciddiye alinabilecek az futbol yorumculardan, yazarlardan birisin.
Mert - Svensson - Paulista - Udokhai - Emirhan Topçu - Gedson - Tolisso - Arroyo - Rafa Silva - Fofana - Lukaku yani Shaktar maçına şu 3 transfer olan kadro ile çıkılmasını isterdim. Fofana, Tolisso, Lukaku bu takıma çağ atlatır. Bu transferler sonrası iyi bir ön libero, sağ açık, sol bek, yedek santrafor, sağ bek, stoper ve yedek kaleci alırsın. En az 10 transfer ile bu takım ancak düzelir. Adam çok haklı.
Biliyoruz ve malesef o yuzden hepimiz umutsuz durumdayiz. Bu oyunculardan kurtulmak imksansiz gibi. Bunun yaninda da, bu kadar kotu bir sezonda yedigimiz gol sayisi GS ve FB Ile ayni. Yani biz cok gol yedigimizden dolayi degil, cok az gol atabildigimizden dolayi bu kadar fark yedik. Kolay gorunen onlarca maci kazanamadigimiz icin. Eger akilli politika ile forvet ve kanatlar yenilenir, orta sahaya da takviye yapilirsa 4-5 transfer ile bu takim gol sorununu cozebilir. Umarim butun bu para verilen uzmanlar da olayi komplike hale getirmeden bu sekilde bakabiliyorlardir. Yoksa zaten az olan parayi 2 tane kanat veya hucum, 2 tane de defans oyuncusu alip bitirirlerse, cok farkli bir sezon yasayamayiz hucum ve gol acisindan. En buyuk endisem bu.
Doğru söylemiş Ercan Taner.. yurt dışında futbolcu aramayı bırakın..gözümüzün önünde kasımpaşa var..alın şu faal ve de costayı yaa..sonra fenerden maxim ve İsmail i -osaiyi alın..eldekilerle bir müthiş takım olur..
Lyondan oyuncuları almak için daha neyi bekliyorsunuz transferler nerde adalı yetkiyi aldın neyi bekliyosun
Olimpic liyon küme düştü, daha ne bekliyorsunuz ya.
Ve ne gelen var ne giden. Öyle kulak üstüne yatmış bekliyoruz.
Bravo Büyük Usta Kral Beşiktaşlı Sevgili Ercan Taner; Bu Kadar Net Özetlenir Her Şey. Dediğn Gibi Ya En Kral Seviyede Transferler Yapılır Ya da Aksi Halde Sıradan Normal Düz Bir İstanbul Kulübü Olup Gideriz... Lakin Kötü Gidişat Devam Ederse Yakında Koca Beşiktaşın Adı: (İSTANBUL ANADOLU BEŞİKTAŞ İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ Olarak Değişirse de Hiç Şaşırmam)
Lyon küme düstü oyuncularin çogu bosa çikiyor,Abner(solbek),Kumbedi (sagbek),Malick Fofana(Sol Kanat),Mikataudze(Forvet) alayina çökün.
Beşiktaşın önce mert günoktan kurtulması lazım.. Beşiktaşın 4 yılını çaldı 5inci yılınıda çalacak.
@Kartal / o kova takım ligi 4üncü bitirince soluğu Miamide almış.. Ulan Miami senin neyine? Sanki haketmiş gibi. O yüzden Beşiktaşa karakter sahibi oyuncular gelmeli. Böyleleri değil
Evet bek bilgide dahil olmak üzere 10 oyuncu transfer edilmesi gerekiyor.
Önce mevcut oyuncuların maaşını odesinler