Spor yorumcusu Erman Özgür, Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşma öncesi duhuliye.com’a açıklamalarda bulundu.

“LJAJİC’İN PERFORMANSI ÇOK ÖNEMLİ”

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde Ljajic’in eksikliğini çok hissetti. Kapanan savunmalara karşı Beşiktaş’ın kilidi açmakta zorluk çektiğini biliyoruz. Bu anlamda Adem Ljajic’in performansı Gençlerbirliği karşısında çok önemli. Konuk takım bu karşılaşmada kapalı bir savunma profili çizecektir.

“ÜRETKEN OYUNCU TRANSFERİ ŞART”

Beşiktaş’ın devre arasında üretken oyuncu transferi gerçekleştirmesini bekliyorum. Elneny ve Atiba o pozisyonlarda fazla üretkenlik sağlayamıyorlar.

“ROCO VE REBOCHO BU TAKIMIN OYUNCULARI DEĞİL”

Beşiktaş’ın bireysel performanslar anlamında sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Roco ve Rebocho bu takımın oyuncuları değil. Bunun gibi isimler ile yola devam ederseniz galibiyet almakta zorlanırsınız. Karius’un çıkış yakalamışken tekrar düşüşe geçti.  

“BEŞİKTAŞ ADINA ZOR BİR AKŞAM OLACAK”

Hamza Hamzaoğlu ile iyi bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği izliyoruz. Ankara ekibinde bana göre golcü oyuncu Stancu’nun eksikliği fazlası ile hissedilecektir. Ancak Beşiktaş için çok zor bir akşam olacak.

duhuliye ÖZEL HABER