Adnan Dalgakıran, şunları söyledi:

"Bu tür kulüplerde yönetici olmak için şaklaban olmak lazım. Böyle olduğunu bilseydim kulübün kapısından içeri girmezdim. Başkan benden birçok şeyi sakladı. 2 ay önce bıraktım sağlığım yerine geldi. Kripto para için 50 bin Dolar'lık sermaye deniyor ama öyle değil. Toplam para 72 milyon Dolar'dı ve teminat mektubu da verdiler. O zaman sermaye artırımı ile 150 milyon Dolar gibi bir bütçe girecekti kulübe."

"CEO'YU BEKÇİ YAPMAM!"

"Kulüpte öyle bir CEO (Seçil Aygül) var ki kendi şirketime bekçi yapmam! Bütçe 6 ay geriden geliyor. CEO başkanla anlaşmış sadece başkana hesap veririm diyor. O zaman ben niye ikinci başkanım? Bu yönetime 1 sene ömür vermiyorum. Durum böyle iken yeni gelen genç arkadaş ne yapsın."

YANLIŞLIKTAN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Adnan Dalgakıran, CEO Seçil Aygül ile ilgili sözleri Ceyhun Kazancı'ya yönelik gibi aktarıldıktan sonra düzeltme yapıldı. Fanatik Gazetesi sözleri düzeltirken Dalgakıran sosyal medyadan "Adnan Dalgakıran: "Ceyhun Kazancı, Beşiktaş'a gelmiş en değerli profesyoneldir, keşke hepsi onun gibi olsaydı. Sosyal medyayı kendi zavallılığını örtbas etmek, yalanlar üzerinden kendisine kimlik oluşturmak isteyenler, artık kulüp yöneticisi değilim yakamdan düşün." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik