UEFA Uluslar Ligi’nde 2026-27 sezonu bugün oynanacak sekiz karşılaşmayla başlayacak. Beşiktaşlı Alexander Nübel Almanya, Milot Rashica ise Kosova formasıyla görev bekleyecek.
Kulüp futbolunda liglere verilen aranın ardından gözler millî takımlara çevrildi. UEFA Uluslar Ligi’nde yeni sezon, bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Günün öne çıkan mücadelesinde Hollanda ile Almanya Amsterdam’da karşılaşacak. Portekiz-Galler ve Sırbistan-Yunanistan maçları da gecenin dikkatle izlenecek karşılaşmaları arasında yer alıyor.
BUGÜNÜN MİLLÎ MAÇ PROGRAMI
19.00 | Andorra-Malta | CBC Sport
21.45 | Hollanda-Almanya | A Spor
21.45 | Norveç-Danimarka | A2
21.45 | Portekiz-Galler | A Haber
21.45 | Sırbistan-Yunanistan | S Sport Plus
21.45 | Kosova-İrlanda Cumhuriyeti | S Sport Plus
21.45 | Avusturya-İsrail | Türkiye yayıncısı açıklanmadı
21.45 | Lihtenştayn-Litvanya | Türkiye’de canlı yayın bulunmuyor
NÜBEL VE RASHICA FORMA BEKLİYOR
Almanya Millî Takımı’nın kadrosunda yer alan Beşiktaşlı Alexander Nübel, Hollanda karşısında görev bekleyecek. Karşılaşma aynı zamanda Jürgen Klopp’un Almanya’nın başındaki ilk sınavı olacak. Kosova kadrosundaki Milot Rashica da İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasında forma şansı arayacak. Sırbistan’ın Yunanistan ile oynayacağı maçın kadrosuna ilk olarak davet edilen Dusan Vlahovic ise sakatlığı nedeniyle millî takım kampına katılamadı.
TÜRKİYE YARIN FRANSA’YI AĞIRLAYACAK
A Millî Takım, UEFA Uluslar A Ligi’ndeki ilk karşılaşmasını yarın Fransa’ya karşı oynayacak. 25 Eylül Cuma günü Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak ve ATV’den şifresiz yayımlanacak. Beşiktaş’tan Emirhan Topçu, Orkun Kökçü, Salih Özcan ve ilk kez millî davet alan İlhan Fakılı aday kadroda bulunuyor. Parmağındaki sakatlığı devam eden Orkun Kökçü’nün oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde netleşecek.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (0)