Şenol Güneş karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

-KAYBETMEYİ HAK EDEN TAKIM DEĞİLDİK-

"Oyuna iyi başladık. Atabileceğimizi, atamadık. Rakibin hiç pozisyonu yoktu ve golü yedik. Topun düştüğü alana bakarsak yiyeceğimiz bir gol değildi. Oyun üstünlüğümüz sonuca yansımadı. Rakip bunu iyi kullandı. Net goller kaçırdık. Hücumda daha fazla pozisyon yaratabilirdik. Bugün kaybetmeyi hak eden takım değildik"

-DAYA İYİ OYNAYABİLİRİZ-

"Oyuncular elinden geleni yaptı. 6 pastan vuramazsan gol olmaz. Oyun üstünlüğü bazen skora yansımaz, bugün de bunu yaşadık. Daha iyi oynayabiliriz. "

-YARIN KONTROLLERİ YAPILACAK-

"Adriano ve Medel'in durumunu bilmiyoruz. Yarın kontrolleri yapılacak"

Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

-ELEŞTİRİ OLACAK AMA KIRARAK DÖKEREK DEĞİL-

"Eleştiri elbette olacak ama kırarak, dökerek değil. Kayıpları oyun olarak değerlendireceğiz ama onlara takılıp kalırsak, daha da olumsuz olur."

-YETENEKLİ AMA VERİMİ DÜŞÜK-

"Oyuncunun kalitesi var, yetenekli ama verimi düşük. Güven sıkıntısı var. Sonuçlar, bizim beklediğimiz sonuçlar değil, bunların verdiği sıkıntılar var."

-EN BÜYÜK FAVORİ BİZDİK-

"Geçen sene 4. oldu, bu sene başka bir şey derler. En büyük favori bizdik, bugün kaybedince her şeyi kötü olan takım biziz, öyle derler."

-ŞAMPİYON OLACAK GÜCÜMÜZ VAR-

"Bizim şampiyon olacak gücümüz var ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu maçı kazansaydık yolumuz aydınlık olacaktı ve daha güvenli olacaktık. İstikrarsızlık bizim için de var diğer takımlar için de var. Ortalama 2 puan bile bizim için yeterli değil."

Haber Kaynağı: HABER1903