İşte Sergen Yalçın'ın sözleri:

1 tane yedik bugün. Bana göre müthiş oynadık. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuz. Rakip ilk yarıda sürekli savunma yaptı, 2-3 pozisyon bulduk ve golü de attık. İkinci yarı 2-0'dan sonra çok pozisyonlar yakaladık, son haftalardaki en rahat maçımızdı bence. Çok kolay 3-0 4-0 yapacağımız maçtı.

Herkes savaşıyor, 1 puan, 3 puan kazanmak istiyor, büyük takımları yenmek istiyor. Bu da oyunların iyi olmasını sağlıyor.

Gaziantep'in 90 dakika pozisyonu yok. Verdiğimiz pozisyon sayısı sıfır, bir tane pozisyon göremezsiniz kalemizde. Tesadüfen olan bir penaltı ve son dakika çaprazdan atılan şut direkten döndü.

Maçlar zor. Kolay maç yok. Herkes savaşıyor. Bu da oyunların güzel olmasını sağlıyor. Bugünkü maç da çok güzel maçtı. Gaziantep de iyi mücadele etti ama bana göre bizim son haftalardaki en rahat maçımızdı.

Hakemlerle ilgili herkes konuşuyor, benim konuşmam doğru olmaz. Kötü oynayıp, hiçbir şey yapmayanlar devamlı hakemi konuşuyorlar. Sezon başından beri kaç oyuncumuz atıldı, kaç penaltı verildi ama bizim lehimize karar çıkmadı VAR'dan.

Bugün ekstrem şeyler olmadı, iyi yönetti. Bir pozisyonda sesimizi yükselttik, Mete hoca da sarı kart gösterdi. 3 sarı kartım vardı, biliyordu herhalde, sağ olsun 4 sarı kart yaptı bizi.

Benim için ligin en önemli haftası önümüzdeki hafta. Benim için öyle, sizin için öyle olmayabilir. Oyunu sahada oynamak istiyoruz ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Başakşehir, Fenerbahçe bunlar zor olacak. Oyuncu grubumuz iyi, fizik olarak ve oyunsal anlamda da iyi durumdayız.

Duhuliye.com