Gayet medeni biten seçimde kazanan sayın Ahmet Nur Çebi’yi tebrik ederim. 2000 yılında başlayan kulüp kültürü erozyonuna bir çare olması en büyük temennimiz. Çok büyük kitlelere hitab etmedikçe delegasyon üsülü yapılan parti,kulüp seçimleri benim için çok önemli olmasa da, rekor katılımla ve rekor oy ile seçilmiş başkana saygılarımızı sunmak görevimiz.

Ben ve benim gibi birçok taraftar  şampiyonluklar, come to lar, şaşalı işler peşinde değil. Öncelikle kulüp içinde görev yapan emekçilerin en düşük maaşlılardan başlayarak hakettiklerinin zamanında  ödenmesi, sadece futbol değil, basketbol,voleybol ve en iyi branşımız olan hentbol da hep kafaya oynayacak takımların yapılıp bir önceki cümledeki maddi görevlerin eksiksiz yerine getirilmesi, son ve en önemlisi olarak da futbolda altyapıdan gelecek fidanların bulunup, kulubün gerçek maddi gücüne paralel olarak kurulan takımın sahada savaşmasının sağlanması en büyük dileklerimiz.

Tabi bütün bunlar yapılırken büyük Beşiktaş taraftarına artık hakettiği değerin verenlerin yönetimi olmaları da sayın başkan ve mesai arkadaşlarını bekleyen en önemli psikolojik eşik bence. Ne diyelim Allah kolaylıklar versin.

Gelelim geçtiğimiz dönemin muhasebesine. Bir yerde okudum eski başkan helallik istemiş. Kimden istedi bilmiyorum ama sadece bir taraftar olarak ben hiçbirine hiçbirşeyi helal etmiyorum. Kazanılan şampiyonluklar,avrupa kupasında edinilen başarılar, yapılan tiyatro salonu kokulu son teknoloji harikası stad bile kaybettiklerimizin yanında zerre kadar umurumda değil.

Bu kulübe yönetmeye gelirken küçülmemiz lazım, Beşiktaş demek renklilerin yaptıklarını yapmak değildir diyerek görev alan ve kulubü aldığı yerden maddi manevi çok daha aşşağılarda bırakan başkan ve eşrafına benim taraftarlık hakkım helal değildir. Beşiktaş’a gelip yaptığı işin karşılığını vermeyen , görevini sallayan kimseye babam dahi olsa helal edecek birşeyim yoktur.

Evine pazar parası götüremeyen aşçı,masör,malzemeci arkadaşlar  namus gibi gördükleri işlerini alın terleri ile yapmaya devam ederlerken, şimdilerde işlerini maşallah çok iyi yapan Adriano,Babel,Pepe,Şenol Güneş vb  lerin o veya bu sebeple ortaya koymadıkları performansları ben unumayacağım. Tabi ki  bunların musebbibi olan özel uçak kardeşliklerini de bu camia unutmayacaktır. Zaten dün ilk tepkisini göstermiş ve anlayacakları dilde ‘’go from Beşiktaş’’ demiştir.

Ahmet Nur Çebi’de onların içinde deyip de ilk günden ortamı bozmayalım en azından bazı zihniyete karşı idi ve farklı duruşu vardı diyelim. Yani aklımızdakini değil gönlümüzdekileri söyleyerek kısa keselim bu sefer. Lütfen son 19 yıl bir kabus olsun artık uyanalım. Beşiktaş’ı Beşiktaş yapan değerlere geri dönelim biran önce..Düştük, artık kalkalım..Aynen sayın başkanın destekçilerinin seçim süresince dillerinden düşürmedikleri o muhteşem beste gibi ‘’Karanlık kuruldu geceye, Bir ümit var yine içimde’’