Yabancı golcü için çalışmalarını Weghorst üzerine yoğunlaştıran Beşiktaş'ta yerli golcü adayı olarak en çok öne çıkan isim Cenk Tosun olmuştu. Cenk Tosun ile anlaşılamaması halinde nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Beşiktaş'ta Burak Yılmaz iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Burak Yılmaz'ın bugün Türkiye gazetesinde çıkan bir haberde Beşiktaş'a kulübün belirlediği şartlarda dönmek istediğini belirtmesi üzerine Duhuliye.com siyah beyazlı yöneticilere ulaştı.

Yeni sezonda genç oyuncularla yeni bir yapılanma hedefiyle yola çıkan Beşiktaş'ta yöneticiler buna rağmen Burak'a kapıları kapatmazken, "Burak konusunda bizim bir düşüncemiz ya da girişimimiz olmadı. Ancak hocaya danışmak gerekiyor. Hoca isterse görüşme olabilir." diye konuştu.

Buna karşın Burak Yılmaz katıldığı bir televizyon programında "Ben Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş'ın da bana karşı bir tasarrufu yok zaten. Saygı duyuyorum. En iyi santrforun Beşiktaş'ta olması lazım. Yürekten inanıyorum buna. Asla da bir kırgınlığım yok. Beşiktaş orada dağ gibi duruyor."  ifadelerini kullanarak Beşiktaş söylentilerine net bir biçimde noktayı koydu.

Duhuliye.com ÖZEL HABER