Corona virüs sebebiyle 35 gündür evden çıkmadığını söyleyen Burak Yılmaz, bu süreçle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bir hastalıkla pençeleşiyoruz, inşallah Ramazan'la beraber bu hastalıktan kurtuluruz. 

Diğer ülkelere nazaran en güvenli olduğumuzu görüyoruz, bunu daha önce de söylemiştim.. Diğer ülkelerdeki can kaybına bakarak bunu anlıyoruz. Aslında bir can bile bizim için çok önemli. Vefat edenler için Allah rahmet eylesin demek istiyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum.

Süreci yakınen takip ediyorum. Haberleri izliyorum. Sayın Sağlık Bakanımızın açıklamalarını dikkatle takip ediyorum. Tedbiri elden bırakmamaız gerekiyor. 

Biz de evdeyiz çıkamıyoruz. Yaklaşık 35 gündür evden çıkmıyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir durum yaşıyorum. Bunun da güzelliği var. Aile ve çocuklarla vakit geçiriyoruz. Ancak işimizi çok özledik. Psikolojik olarak da yorulduk ancak bu günler de geçecek.

Özellikle büyük yaşlardaki kişilerin çok dikkatli olması gerekiyor. Onları korumalıyız. Annemle babamı çok uzun süredir görmüyorum.

Hayatlarımızın ne kadar değerli olduğunu anladık. Dışarı çıkmayı, kahve içmeyi, dışarıda yemek yemenin ne kadar değerli olduğunu anladık bu dönemde. Bundan sonra da bunun kıymetini daha çok bileceğiz.

duhuliye.com